Jong AZ – Jong FC Utrecht: live kijken op tv en online | 14 augustus 2023 | Keuken Kampioen Divisie

Eindelijk kunnen we weer genieten van heerlijk voetbal deze zomer, want in de op een na hoogste Nederlandse voetbalcompetitie—de Keuken Kampioen Divisie—is speelronde 1 aangebroken. Gelukkig staan er direct weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Jong AZ – Jong FC Utrecht kunt kijken? De partij wordt gespeeld op maandag 14 augustus 2023 om 20:00 uur in het stadion van de thuisploeg in Alkmaar: het AFAS Trainingscomplex. Hier vind je of en hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Jong AZ – Jong FC Utrecht online kijken: live stream van de wedstrijd op maandag 14 augustus 2023 om 20:00 uur

Dit weekend is het de beurt aan ronde 1 van de Keuken Kampioen Divisie, dus er zijn er nog heel wat van de in totaal 38 speelrondes dit seizoen te gaan. De uitzendingen worden in 2023/24 weer door ESPN verzorgd. Ook de rechten voor de match tussen het team uit Alkmaar en de tegenstanders uit Utrecht op maandag om 20:00 uur zijn dus eigendom van de vier zenders van ESPN. Deze sportzenders bepalen vervolgens per wedstrijd of hij in de tv-gids past. Vandaag lijkt dat echter enkel voorbehouden voor Jong PSV – Telstar op dezelfde tijd.

De meeste van hun vier kanalen zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. Je kunt wedstrijden via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

ESPN➡️ Kijk meteen naar de Keuken Kampioen Divisie via ESPN bij Canal Digitaal. De TV App maakt het mogelijk om zo veel mogelijk wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie te volgen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s. Voor extra kanalen kun je ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor de extra drie kanalen het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Keuken Kampioen Divisie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
💪 𝗕𝗮𝗰𝗸 𝘁𝗼 𝘄𝗶𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴 𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝟰 𝗴𝗼𝗮𝗹𝘀! | Highlights Jong AZ - Jong FC Utrecht

Opstellingen van Jong AZ en Jong FC Utrecht tijdens deze wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Jong AZ vs. Jong FC Utrecht staat maandag om 20:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🏟️ Opstelling Jong AZ: nog niet bekend

🚌 Opstelling Jong FC Utrecht: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Jong AZ vs. Jong FC Utrecht

Heb je de partij afgelopen maandag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor de wedstrijd tussen deze twee ploegen uit Noord-Holland en Utrecht terecht bij ESPN mits deze lineair is uitgezonden. Bij dit video on demand-platform is het namelijk mogelijk om elke match tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij Canal Digitaal uitgelegd wordt. In het overzicht bovenaan dit artikel legden we al uit dat je bij deze provider tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen elk pakket krijgt.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd doorgaans online te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Jong AZ Jong FC Utrecht KKD 14 augustus 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubPuntenGespeeldVorm
1 🏆FC Groningen00
2 🏁SC Cambuur00
3 🔸FC Emmen00
4 🔸Willem II00
5 🔸MVV Maastricht00
6 🔸NAC Breda00
7 🔸VVV-Venlo00
8 🔸FC Eindhoven00
9Telstar00
10De Graafschap00
11Jong AZ00
12ADO Den Haag00
13Jong Ajax00
14Jong PSV00
15Roda JC Kerkrade00
16Helmond Sport00
17TOP Oss00
18FC Dordrecht00
19FC Den Bosch00
20 🚩Jong FC Utrecht00

Wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendingen van de Keuken Kampioen Divisie volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft met naast de KKD ook onder andere voetbal uit de Eredivisie. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.