Waar kun je de documentaire ‘Jomanda: Lady of the Light’ (2021) online kijken?

Vraag je je af waar je de documentaireserie Jomanda: Lady of the Light online kijken kunt? Na de spraakmakende docu De Moord op Marianne Vaatstra is sinds 29 oktober de vierdelige serie Jomanda: Lady of the Light met Tineke de Nooij te zien. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals HBO Max, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Viaplay, discovery+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaire ‘Jomanda: Lady of the Light’ online kijken?

De documentaireserie over het medium Jomanda, de vrouw die recentelijk is gevonden door Tineke de Nooij in Canada, is te zien op de streamingdiensten discovery+ en HBO Max in Nederland. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbaarheid van deze documentaire per video on demand-platform.

HBO Max➡️ Ga meteen naar Jomanda: Lady of the Light bij HBO Max. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement.
discovery+De documentaireserie Jomanda: Lady of the Light is ook te zien op de streamingdienst discovery+.
⛔️ Amazon Prime VideoOp dit video on demand-platform kun je niet naar deze serie kijken.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDe serie is niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van docuserie ‘Jomanda: Lady of the Light’ (2021)

In de jaren ’90 was er niemand die niet wist wie Jomanda was. Zij zag zichzelf als de schakel tussen hemel en aarde zag en met haar paranormale krachten gaf ze als ‘engel in de blauwe jurk’ spectaculaire healings aan tienduizenden mensen. Ze werkte met bovennatuurlijke ‘witte wezens’ en haar ingestraalde water was voorzien van genezende krachten. Maar naarmate haar succes groeide en ze bekend werd met eigen shows op radio en TV, roerden ook steeds meer critici zich. Zo werd ze beschuldigd van geldklopperij en legden tegenstanders een link met de dood van actrice Sylvia Millecam, die voor haar borstkanker hulp zocht bij Jomanda. Dit werd uiteindelijk haar ondergang. Ze verhuisde naar het buitenland om een rustiger bestaan te leiden.

Ze houdt nu al jaren schuil en lijkt ieder contact te vermijden. Wie is deze vrouw? Wat heeft ze teweeggebracht en waar is ze nu precies? De streamingdienst discovery+ lanceert op 29 oktober een gloednieuwe vierdelige documentaireserie—Jomanda: Lady of the Light—waarin Tineke de Nooij op zoek gaat naar Jomanda. Elke week zal een nieuwe aflevering online verschijnen.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“De Wonderen En De Gekte”Vrijdag29 oktober 2021
2“Het Zakelijk Breid En De Tol Van Een Legende”Vrijdag5 november 2021
3“Wonderen Of Waanzin”Vrijdag12 november 2021
4“Millecam En De Vlucht”Vrijdag19 november 2021
Trailer | Jomanda: Lady Of The Light

Streaming informatie over de serie

TitelJomanda: lady of the Light
SoortSerie
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 seizoen van 4 afleveringen
CategorieMisdaad, Documentaire