Waar kan ik de documentaire ‘Jomanda: Lady of the Light’ (2021) online kijken?

Vraag je je af waar je de documentaireserie Jomanda: Lady of the Light online kijken kunt? Na de spraakmakende docu De Moord op Marianne Vaatstra is sinds 29 oktober de vierdelige serie Jomanda: Lady of the Light met Tineke de Nooij te zien. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, discovery+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Waar kun je de documentaire ‘Jomanda: Lady of the Light’ online kijken?

De documentaireserie over het medium Jomanda, de vrouw die recentelijk is gevonden door Tineke de Nooij in Canada, is te zien op de streamingdienst van Discovery sinds 29 oktober 2021.

✅ discovery+➡️ Ga direct naar Jomanda: Lady of the Light bij discovery+.
⛔️ NetflixDeze docu is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze documentaireserie niet bekijken bij Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe documentaire is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de docuserie nu niet te vinden.

Verhaal van docuserie ‘Jomanda: Lady of the Light’ (2021)

In de jaren ’90 was er niemand die niet wist wie Jomanda was. Zij zag zichzelf als de schakel tussen hemel en aarde zag en met haar paranormale krachten gaf ze als ‘engel in de blauwe jurk’ spectaculaire healings aan tienduizenden mensen. Ze werkte met bovennatuurlijke ‘witte wezens’ en haar ingestraalde water was voorzien van genezende krachten. Maar naarmate haar succes groeide en ze bekend werd met eigen shows op radio en TV, roerden ook steeds meer critici zich. Zo werd ze beschuldigd van geldklopperij en legden tegenstanders een link met de dood van actrice Sylvia Millecam, die voor haar borstkanker hulp zocht bij Jomanda. Dit werd uiteindelijk haar ondergang. Ze verhuisde naar het buitenland om een rustiger bestaan te leiden.

Ze houdt nu al jaren schuil en lijkt ieder contact te vermijden. Wie is deze vrouw? Wat heeft ze teweeggebracht en waar is ze nu precies? De streamingdienst discovery+ lanceert op 29 oktober een gloednieuwe vierdelige documentaireserie—Jomanda: Lady of the Light—waarin Tineke de Nooij op zoek gaat naar Jomanda. Elke week zal een nieuwe aflevering online verschijnen.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“De Wonderen En De Gekte”Vrijdag29 oktober 2021
2“Het Zakelijk Breid En De Tol Van Een Legende”Vrijdag5 november 2021
3“Wonderen Of Waanzin”Vrijdag12 november 2021
4“Millecam En De Vlucht”Vrijdag19 november 2021
Trailer | Jomanda: Lady Of The Light

Streaming informatie over de serie

TitelJomanda: lady of the Light
SoortSerie
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 seizoen van 4 afleveringen
CategorieMisdaad, Documentaire
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.