Netflix voegt Oscar-winnende film Joker (2019) met Joaquin Phoenix toe

Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz en nog heel veel andere topacteurs schitteren in Joker (2019). De film werd genomineerd voor maar liefst 11 Oscars en wist er 2 te winnen, waaronder Best Performance by an Actor in a Leading Role en Best Achievement in Music Written for Motion Pictures. Eerder was de film te zien op Amazon Prime Video, maar vanaf 5 juni 2021 zal hij eindelijk naar Netflix komen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Joker (2019) komt op 5 juni 2021 naar Netflix

Vorig jaar, op 5 juni 2020, wist Amazon Prime Video veel abonnees te verrassen door het gloednieuwe kijkcijferkanon en de dubbele Oscar-winnaar Joker naar de streamingdienst te brengen. Een jaar later blijkt dat Netflix de rechten van haar concurrent overgekocht heeft. Vanaf 5 juni 2021 zal Joker niet meer op Amazon’s streamingdienst Prime Video te zien zijn, maar enkel op Netflix. Bereid je dus voor op een waanzinnig schouwspel met Joaquin Phoenix als Arthur Fleck, die hiermee onder andere in de voetsporen treedt van de legendarische Heath Ledger.

Lees ook: deze 74 films en series komen in juni naar Netflix 🍿

Verhaal

In Gotham City wordt de geestelijk gestoorde komiek Arthur Fleck door de maatschappij genegeerd en mishandeld. Hij begint dan aan een neerwaartse spiraal van revolutie en bloedige misdaad. Dit pad brengt hem oog in oog met zijn alter ego: de Joker.

Trailer

Warm vast op voor het waanzinnige optreden van Joaquin Phoenix met de heerlijke trailer van de film Joker (2019)!


Details van de film

Titel: Joker
Soort: Film
Jaar: 2019
Duur: 2 uur en 2 minuten
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
IMDb: 8.4 uit 1.000.000 stemmen
Regisseur: Todd Phillips
Schrijvers: Todd Phillips, Scott Silver
Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video
Bestel: Bekijk nu op Bol.com