Joker (film, 2019) | Nieuw op Amazon Prime Video

De sterrencast met onder andere Joaquin Phoenix en Robert De Niro wordt alom geroemd over het geweldige optreden in de film Joker (2019), rondom het bekende verhaal van Batman. De film is na een waanzinnig succes op TVOD dienst Pathé Thuis nu ook te streamen op SVOD dienst Amazon Prime Video!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Joker (2019) op Amazon Prime Video in Nederland

Joaquin Phoenix schitterde als Arthur Fleck in de film Joker (2019). Hij had de grote schoenen van de legendarische Heath Ledger te vullen, wat hij volgens critici zo goed heeft gedaan dat de film werd beloond met de Oscar voor Best Performance by an Actor in a Leading Role en Best Achievement in Music Written for Motion Pictures (uit 11 nominaties). Daarnaast wisten de makers nog 2 Golden Globes (uit 4 nominaties) in de wacht te slepen.

Verhaal

In Gotham City wordt de geestelijk gestoorde komiek Arthur Fleck door de maatschappij genegeerd en mishandeld. Hij begint dan aan een neerwaartse spiraal van revolutie en bloedige misdaad. Dit pad brengt hem oog in oog met zijn alter ego: de Joker.

Trailer

Warm vast op voor het waanzinnige optreden van Joaquin Phoenix met de heerlijke trailer van de film Joker (2019)!


Details van de film

Titel: Joker
Soort: Film
Jaar: 2019
Duur: 2 uur en 2 minuten
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
IMDb: 8.5 uit 801,897 stemmen
Regisseur: Todd Phillips
Schrijvers: Todd Phillips, Scott Silver
Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video
Bestel: Bekijk nu op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.