‘John Wick 4’ is eindelijk te streamen en dit vinden kijkers ervan: “Verstand op nul en genieten”

Als je zin hebt in een heerlijke verstand-op-nul-actiefilm, dan kun je nu op Pathé Thuis terecht voor John Wick 4. Deze film werd onlangs aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd en is een echte aanrader, als we de reacties van kijkers mogen geloven.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Keanu Reeves schittert in ‘John Wick 4’

Op donderdag 29 juni voegde Pathé Thuis John Wick 4 toe aan het aanbod. Voor alweer de vierde keer kunnen we dus meekijken met de dodelijke huurmoordenaar John Wick, die het deze keer tegen zijn gevaarlijkste tegenstand tot nu toe moet opnemen. Voor het terugkrijgen van zijn eigen vrijheid opent hij de jacht op The High Table en in een reis door de hele wereld moet hij verschillende vijanden verslaan.

Ook in het vierde deel van de franchise vertolkt Keanu Reeves uiteraard de hoofdrol. Combineer zijn acteerwerk met de regie van Chad Stahelski en de flitsende scènes vol bloedstollende gevechten en je hebt zoals altijd weer een heerlijke actiefilm die erg in de smaak valt bij kijkers. Zo belonen zij hem op IMDb met een dikke 7,9 en vindt 93% van de stemmers op Rotten Tomatoes het een echte aanrader. Ook op social media regent het enthousiaste reacties.

Reacties van kijkers zijn positief

Kijkers zijn op Twitter erg positief over John Wick 4. Hoewel er wel geklaagd wordt dat er naast de actiescènes niet erg veel plot is, geniet men wel van de flitsende gevechten. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze actiefilm nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van John Wick 4 op Pathé Thuis. Je kunt de film hier nu kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om nog een week te wachten en de film dan voor een lagere prijs te huren.

John Wick: Chapter 4 (2023 Movie) Official Trailer – Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.