‘John Wick 4’ is nu al te zien vanuit je eigen thuisbioscoop

John Wick was een paar maanden geleden terug op het witte doek en nu heeft hij zijn weg ook al gevonden naar je eigen thuisbioscoop. Pathé Thuis voegde John Wick 4 namelijk op donderdag 29 juni toe aan het aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Keanu Reeves is terug in ‘John Wick 4’

In John Wick 4 mogen we voor de vierde keer meekijken met huurmoordenaar John Wick. Hij moet het tegen zijn meest dodelijke tegenstander tot nu toe opnemen, terwijl de prijs op zijn hoofd steeds hoger wordt. Voor het terugkrijgen van zijn eigen vrijheid opent hij de jacht op The High Table en in een reis door de hele wereld moet hij verschillende vijanden verslaan.

John Wick 4 is, na John Wick uit 2014, John Wick 2 uit 2017 en John Wick 3: Parabellum uit 2019, het vierde hoofdstuk van deze spectaculaire actiefranchise. Uiteraard combineert de film de geijkte elementen die altijd goed werken: het acteerwerk van Keanu Reeves, de regie van Chad Stahelski en flitsende scènes vol bloedstollende gevechten. Het leverde een film op die volgens kijkers weer een echte aanrader is. Smaakt het naar meer? Goed nieuws dan, want er komen waarschijnlijk ook een vijfde deel én een spin-off serie.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Opnieuw een hoofdrol voor de legendarische Keanu Reeves
2️⃣ Kijkers zijn razend enthousiast, met een 8 op IMDb en 93% op Rotten Tomatoes
3️⃣ Vol spectaculaire actie- en vechtscènes

‘John Wick 4’ kwam vandaag naar Pathé Thuis

Op donderdag 29 juni voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de actiefilm toe aan het aanbod. Vanaf vandaag kun je hem kopen (vanaf €13,99), maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal weken te wachten en de film dan voor een lagere prijs te huren. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van John Wick 4 en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

John Wick: Chapter 4 (2023 Movie) Official Trailer – Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård

Meer informatie over de film

John Wick (Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

TitelJohn Wick 4
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 49 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriler
RegisseurChad Stahelski
CastKeanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins, Ian McShane

Synopsis: Independent Films

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.