Waar kun je de docu ‘Jehovah – Van God Los’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de docu ‘Jehovah – Van God Los’ (2024) online kijken kunnen. Deze docureeks draait om de gesloten wereld van de Jehovah’s Getuigen en de mistanden, geweld en misbruik daarbinnen. Hieronder geven wij aan of deze titel op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Waar kun je de serie ‘Jehovah – Van God Los’ (2024) online kijken?

De douserie Jehovah – Van God Los gaat op woensdag 13 maart in première. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten de titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ VideolandDit is een Videoland Original en daarom kun je de drie afleveringen vanaf woensdag 13 maart 2024 in het aanbod vinden.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze docuserie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze documentaireserie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ NLZIETJe kunt de serie niet kijken op NLZIET.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.

Verhaal van ‘Jehovah – Van God Los’ (2024)

Stap de gesloten wereld van de Jehovah’s Getuigen binnen in de nieuwe Videoland Original documentaire ‘Jehovah – Van God Los’. Ze geloven dat het einde der tijden nabij is: alleen door absolute toewijding aan de organisatie, hopen zij Armageddon te overleven. Van deur tot deur proberen ze zieltjes te redden. Maar als achter de schermen dingen misgaan, sluiten de deuren. Misstanden, geweld, misbruik: het moet vooral intern blijven. En wie tegen de organisatie ingaat, wordt uitgesloten en kan iedereen verliezen. Een groep ex-Jehovah’s Getuigen stapt nu naar voren om hun verhaal te vertellen.

Streaming informatie over de serie

TitelJehovah – Van God Los
Jaar2024
SoortSerie
Duur3 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDocumentaire
RegisseurHenk van der Aa

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.