Jeff Rake (maker van ‘Manifest’) laat weten wanneer seizoen 4 van de hitserie naar Netflix komt

Eindelijk hebben we meer informatie over de komst van het vierde en laatste seizoen van Manifest. De maker van de hitserie, Jeff Rake, heeft namelijk via Twitter laten weten dat volgens zijn informatie het slotstuk in november online zal verschijnen. De laatste afleveringen worden geproduceerd en uitgezonden door Netflix.

Jeff Rake, maker van hitserie ‘Manifest’, maakt bekend wanneer seizoen 4 naar Netflix komt

Manifest’s maker Jeff Rake is niet vies van een tweetje hier en daar. Zo voerde hij volop campagne rondom de hashtag #SaveManifest nadat NBC had besloten de serie na drie seizoenen te cancellen. Ook verschenen eerder al meerdere bekendmakingen omtrent de serie op het sociale medium.

Nu heeft Rake ook gedeeld wat hij weet over de lancering van het vierde seizoen van de razend populaire serie. Onder de vlag van Netflix is de productie momenteel in volle gang. De wereldberoemde Amerikaans schrijver Stephen King, gespecialiseerd in horror-, thriller- en sciencefictionverhalen, was wel benieuwd wanneer Manifest terugkeert. In een antwoord liet Jeff weten dat hij heeft gehoord dat het in november zal zijn. Een exacte datum geeft hij echter nog niet.

Eerst is het nog aftellen naar de lancering van Manifest seizoen 3 op Netflix Nederland

Voordat we in Nederland kunnen genieten van het vierde seizoen, is het eerst nog aftellen naar de lancering van S3. Veel liefhebbers van de hitserie zijn benieuwd waar je in Nederland naar Manifest seizoen 3 kunt kijken, omdat het in de Verenigde Staten al wel mogelijk is.

Als seizoen 4 wereldwijd op Netflix zal verschijnen in november, dan zou het goed mogelijk zijn dat S3 ergens in de komende maanden online verschijnt. We houden je bij nieuwe berichtgeving op de hoogte via onze website en social media kanalen, maar natuurlijk ook als eerste via je mail.

Filmen van vierde deel ging al in september van start

Eind vorig jaar bleek dat Netflix de serie zou redden van de ondergang met een vierde en laatste seizoen. De opnames hiervan zijn al in september begonnen en er is genoeg werk aan de winkel. Zo blijkt ook uit een tweet van Rake. Hij schreef toen het volgende:

Vrij vertaald naar het Nederlands:

“Beste Manifesters, jullie uitstorting van vreugde maakt me net zo nederig als jullie inspanningen om de show te redden. Beschouw al jullie feestelijke tweets als ‘geliked’, een groot understatement voor how ik me voel. Jullie zullen misschien wat minder van me horen nu ik weer aan het WERK ben. Met dank aan jullie. 👊 #SavedManifest”