Waar kun je de film ‘Jeanne du Barry’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Jeanne du Barry (2023) online kijken kunnen. In deze film met Johnny Depp weet de jonge Jeanne Vaubernier een plak aan het hof van Lodewijk XV te veroveren. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Jeanne du Barry’ (2023) online kijken?

Jeanne du Barry was in september 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Jeanne du Barry bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 30 november 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Jeanne du Barry bij Amazon Prime Video. De film is sinds kort te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. De eerste 30 dagen kijk je gratis.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Jeanne du Barry niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxJeanne du Barry is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Jeanne du Barry’ (2023)

Als vrouw uit de arbeidersklasse snakt de jonge Jeanne Vaubernier naar een hogere status, een haast onmogelijke droom die toch uitkomt door haar charmes; stapje voor stapje lukt het haar de sociale ladder te bestijgen. Wanneer ze koning Lodewijk XV ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Ze wordt zijn courtisane. Een schandaal in Versailles, want niemand wil een straatmeisje aan het hof. Openingsfilm van het Filmfestival van Cannes.

Streaming informatie over de film

TitelJeanne du Barry
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 57 minuten
TaalFrans
CategorieDrama, Historisch, Biografisch
RegisseurMaïwenn
CastJohnny Depp, Maïwenn, Benjamin Lavernhe, Melvil Poupaud, Pierre Richard, Pascal Greggory, India Hair

Synopsis: Paradiso Entertainment Nederland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.