Jason Momoa schittert in Braven (2018), nu te zien op Amazon Prime Video

Liefhebbers van Jason Momoa, opgelet! De steracteur is bekend van zijn optreden in films en series als Aquaman, Justice League, Conan the Barbarian en The Bad Batch, maar hij heeft inmiddels een heel arsenaal aan optredens opgebouwd. Zo speelt de Hawaiiaanse Momoa ook de hoofdrol in de spannende actiefilm Braven uit 2018. Sinds dinsdag 26 januari 2021 is deze film te streamen op Amazon Prime Video. Hieronder vind je meer informatie over de titel en kun je direct beginnen met kijken.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Braven (2018) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in januari vielen vooral ontzettend veel films op de eerste van de maand. Zo verscheen de topfilm The Revenant uit 2015 met een Oscar voor Leonardo DiCaprio online, maar was ook Mission: Impossible – Rogue Nation uit hetzelfde jaar met Tom Cruise te bewonderen. Verder verscheen seizoen 16 van Grey’s Anatomy eindelijk online en is de populaire pandemiefilm Contagion uit 2011 met Matt Damon samen met One Night in Miami te bewonderen op de streamingdienst in Nederland. Op dinsdag 26 januari verscheen ook de film Braven uit 2018 met Jason Momoa online, waarvan je hieronder het verhaal en de trailer bekijkt.

Verhaal

Joe Braven (Jason Momoa) leidt een keihard, maar simpel en eerlijk bestaan als houthakker. Dat verandert echter op slag wanneer hij ontdekt dat een drugsbende zijn afgelegen berghutje als opslagplaats gebruikt. Het genadeloze kopstuk van de bende wil Joe op de knieën dwingen door zijn gezin te bedreigen, maar dat blijkt een dodelijke vergissing te zijn.

Trailer


Details van de film

Titel: Braven
Jaar: 2018
Soort: Film
Categorie: Actie, Thriller
Duur: 1 uur en 34 minuten
Regisseur: Lin Oeding
Schrijvers: Thomas Pa’a Sibbett, Michael Nilon
Cast: Jason Momoa, Garret Dillahunt, Jill Wagner
IMDb: 6.0 uit 28.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over Braven op Amazon Prime Video