Alles over kleurencoach Jannie uit ‘De Verraders’ 2024

Op vrijdag 16 februari 2024 is een gloednieuw seizoen van De Verraders van start gegaan. Dit keer nemen er geen BN’ers plaats aan de Ronde Tafel, maar doen er alleen maar onbekende mensen mee. In de eerste aflevering maakten we kennis met kleurencoach Jannie. Maar wat weten we allemaal over deze kleurrijke Getrouwe?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw seizoen ‘De Verraders’ met onbekende Nederlanders

Na drie seizoenen met BN’ers als kandidaten, doen er dit jaar bij De Verraders alleen maar onbekende Nederlanders mee. Afgelopen voorjaar konden mensen zich opgeven om mee te doen. Uit alle aanmeldingen bleven uiteindelijk 22 kandidaten over. Zij worden in het programma opgesplitst in Verraders en Getrouwen. Wie kun je vertrouwen? En wie lopen de boel te saboteren?

Wie is kleurencoach Jannie?

Een van de deelnemers is de kleurrijke Jannie. Ze is 62 jaar en woont samen met haar man Jan in Vlissingen. Ze heeft twee dochters. Naar eigen zeggen is ze érg fanatiek in spelletjes. Ze zal dan ook met al haar strijdlust en enthousiasme het spel aangaan. In het dagelijks leven is Jannie kleurencoach. Hiervoor werkte ze als creatief therapeut binnen de kinderpsychiatrie.

Toen de spierziekte MS werd geconstateerd, besloot Jannie een eigen bedrijf op te starten. Op deze manier kon ze zelf bepalen of ze fysiek in staat was om te werken of niet. Hiervoor is ze zich verder gaan verdiepen in kleur. Kleuren zeggen namelijk heel veel over een persoon en kunnen mensen helpen hun innerlijke kracht terug te vinden.

Wat is een kleurencoach?

Maar wat is een kleurencoach precies? Welke kleur je draagt zegt veel over wie je bent. Kleuren beïnvloeden je gedrag, gevoelens en hoe je op andere mensen reageert. Een kleurencoach begrijpt alle kleuren en weet hoe een persoon deze kan inzetten om verder te groeien en zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Dit is precies waarom Jannie kleurrijk voor de dag komt. Waar ze eerder zwart droeg, combineert ze nu andere kleuren in haar kledingstijl.

In De Verraders let Jannie dan ook erg op het gebruik van kleur. Kleuren zeggen veel over een persoon. Helaas bleek haar gevoel bij de eerste stemronde niet helemaal juist. Zo zei ze: “Ik heb vanochtend een kleurkaart getrokken, dat was lichtroze en er is maar één iemand die een lichtroze shirt aan heeft: Nathan“. Nathan bleek echter een Getrouwe, waardoor Jannie het niet bij het juiste eind had.

Voorbereidingen op ‘De Verraders’

Of Jannie een Verrader wilde zijn, is niet bekend. Aan de ronde tafel werd zij in ieder geval niet aangetikt als Verrader, waardoor zij samen met alle andere Getrouwen de saboteurs moet ontmaskeren. Voorafgaand aan het programma kregen alle kandidaten van de productie een lijst toegestuurd. Hierin stond wat alle deelnemers naar het kasteel in Frankrijk mochten meenemen. In de onderstaande video zie je hoe Jannie zich op het avontuur van De Verraders heeft voorbereid.

Meer informatie over ‘De Verraders’

Een groep BN’ers strijdt op een prachtige locatie om een grote zilverschat. De Verraders doen er alles aan om het zilver voor zichzelf te houden en de Getrouwen proberen de Verraders te verbannen. Want de Verraders deinzen er niet voor terug om iedereen tegen elkaar uit te spelen en iedere nacht een Getrouwe te ‘vermoorden’.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021-
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.