Jane The Virgin krijgt geen seizoen 6 op Netflix

Kun jij na de laatste aflevering van het vijfde seizoen van Jane The Virgin ook niet wachten tot je door kunt gaan met bingen? Jammer genoeg zijn wij dan vandaag niet de brenger van goed nieuws voor jou. Bekijk hieronder wat we weten over Jane The Virgin seizoen 6 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Jane The Virgin over?

Als dochter van een tienermoeder groeide Jane Villanueva op met het idee om haar moeder’s fouten zelf te vermijden. Op de leeftijd van 23 is haar leven helemaal op de rit. Ze studeert om docent te worden en is verloofd met een knappe detective die haar beslissing steunt om maagd te blijven tot het huwelijk. Dan leidt een routine afspraak met de dokter tot een draai van 180 graden in haar levensverhaal. Jane is per ongeluk geïnsemineerd met zaad bedoeld voor de patiënt in de kamer naast haar en komt nu in een situatie die alleen maar raarder wordt als ze erachter komt dat de zaaddonor haar baas, Rafael, is.

Titel: Jane The Virgin
Soort: Serie
Jaar: 2014-2019
Seizoenen: 5 seizoenen
Makers: Jennie Snyder Urman
Cast: Gina Rodriguez, Andrea Navedo, Yael Grobglas
IMDb: 7.8 uit 36,371 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Komt er een seizoen 6 van Jane The Virgin op Netflix Nederland?

Komt er een seizoen 6 van Jane The Virgin op Netflix Nederland?

Helaas heeft de maker van de serie, The CW, al in 2018 besloten om nog maar één seizoen van de serie Jane The Virgin te produceren. Zij gaven hierbij aan dat dit het allerlaatste deel was. Er zal dus geen zesde seizoen van Jane The Virgin op Netflix volgen, tenzij de streamingdienst besluit de productierechten van de maker over te kopen zoals eerder bij Lucifer gebeurde. Zodra dit gebeurt, hoor je het via je mail.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Jane The Virgin vind je hier 🍿