Nu het vierde seizoen van Jane The Virgin op Netflix staat sinds 14 april 2019 zijn we natuurlijk benieuwd naar de rest. Wat weten we tot nu toe over Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland? In dit artikel lees je alles wat we nu weten over het vijfde seizoen op Netflix. Heb je geen Netflix en wil je wel Jane the Virgin kijken? Je vindt alles van de serie hier.

Waar gaat het verhaal van Jane the Virgin over?

Als dochter van een tienermoeder groeide Jane Villanueva op met het idee om haar moeder’s fouten zelf te vermijden. Op de leeftijd van 23 is haar leven helemaal op de rit. Ze studeert om docent te worden en is verloofd met een knappe detective die haar beslissing steunt om maagd te blijven tot het huwelijk. Dan leidt een routine afspraak met de dokter tot een draai van 180 graden in haar levensverhaal. Jane is per ongeluk geΓ―nsemineerd met zaad bedoeld voor de patiΓ«nt in de kamer naast haar en komt nu in een situatie die alleen maar raarder wordt als ze erachter komt dat de zaaddonor haar baas, Rafael, is.

Op IMDb wordt de serie Jane the Virgin beoordeeld met een 7.8 uit 10. Alle seizoenen van Jane the Virgin haal je hier.

Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix? Netflix hint wel vaker op de komst van een nieuwe film of serie, zoals eerder al met Jane The Virgin seizoen 4. Ook de komst van Glee en The Walking Dead zijn daardoor voorspeld. Nu heeft Netflix gehint op de komst van het vijfde seizoen van Jane The Virgin. En dat komt snel. Heel snel.

Wanneer ‘heel snel’ is kunnen we je helaas nog niet met zekerheid zeggen. Maar: de ervaring leert dat het na de bekendmaking op Twitter meestal binnen een maand al zo ver is dat de nieuwe titel daadwerkelijk online verschijnt!

Kom er een Jane the Virgin seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen zesde seizoen van Jane the Virgin komen. Na het vijfde deel is het klaar met de serie.

Welke teaser of trailer is er al van Jane the Virgin seizoen 5?

Jazeker, er is een trailer van Jane the Virgin seizoen 5. Hieronder kun je genieten van de trailer van het vijfde seizoen van Jane the Virgin!

Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland?

Helaas is het nog niet officieel bekend wanneer Jane The Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland zal komen. We weten door het Twitter bericht van Netflix echter dat het snel naar Nederland zal komen. Heel snel.Jane The Virgin Seizoen 5 Netflix