Nu het vierde seizoen van Jane The Virgin op Netflix staat sinds 14 april 2019 zijn we natuurlijk benieuwd naar de rest. Wat weten we tot nu toe over Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland? In dit artikel lees je alles wat we nu weten over het vijfde seizoen op Netflix. Heb je geen Netflix en wil je wel Jane the Virgin kijken? Je vindt alles van de serie hier.

Waar gaat het verhaal van Jane the Virgin over?

Als dochter van een tienermoeder groeide Jane Villanueva op met het idee om haar moeder’s fouten zelf te vermijden. Op de leeftijd van 23 is haar leven helemaal op de rit. Ze studeert om docent te worden en is verloofd met een knappe detective die haar beslissing steunt om maagd te blijven tot het huwelijk. Dan leidt een routine afspraak met de dokter tot een draai van 180 graden in haar levensverhaal. Jane is per ongeluk ge├»nsemineerd met zaad bedoeld voor de pati├źnt in de kamer naast haar en komt nu in een situatie die alleen maar raarder wordt als ze erachter komt dat de zaaddonor haar baas, Rafael, is.

Op IMDb wordt de serie Jane the Virgin beoordeeld met een 7.8 uit 10. Alle seizoenen van Jane the Virgin haal je hier.

Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix? Helaas kan dat nog wel even duren gezien het feit dat het vierde seizoen pas sinds 14 april 2019 op Netflix Nederland staat. Op dit moment wordt het vijfde seizoen in Amerika uitgezonden, dus de verwachting – gebaseerd op de publicatie van vorige seizoenen – is dat Jan The Virgin seizoen 5 medio 2020 op Netflix Nederland komt.

Kom er een Jane the Virgin seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Het is helaas nog niet bekend of er een zesde seizoen van de populaire serie zal komen. Tot nu toe weten we alleen dat seizoen 5 wordt uitgezonden in Amerika en dat we het waarschijnlijk medio 2020 op Netflix Nederland kunnen verwachten.

Welke teaser of trailer is er al van Jane the Virgin seizoen 5?

Jazeker, er is een trailer van Jane the Virgin seizoen 5. Hieronder kun je genieten van de trailer van het vijfde seizoen van Jane the Virgin!

Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland?

Helaas is het nog niet officieel bekend wanneer Jane The Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland zal komen. De verwachting is dat we het vijfde seizoen rond medio 2020 in Nederland kunnen zien op de streamingdienst.Jane The Virgin Seizoen 5 Netflix