Jane the Virgin seizoen 4 Netflix | Wat weten we nu?

Het is inmiddels bekend dat het vierde seizoen van de populaire serie Netflix aanbod wordt en zal verschijnen op Netflix Nederland op 14 april 2019. Wat weten we tot nu toe over Jane the Virgin seizoen 4 op Netflix? In dit artikel lees je alles wat we nu weten over het vierde seizoen op Netflix. Heb je geen Netflix en wil je wel Jane the Virgin kijken? Je vindt alles van de serie hier.

Waar gaat het verhaal van Jane the Virgin over?

Als dochter van een tienermoeder groeide Jane Villanueva op met het idee om haar moeder’s fouten zelf te vermijden. Op de leeftijd van 23 is haar leven helemaal op de rit. Ze studeert om docent te worden en is verloofd met een knappe detective die haar beslissing steunt om maagd te blijven tot het huwelijk. Dan leidt een routine afspraak met de dokter tot een draai van 180 graden in haar levensverhaal. Jane is per ongeluk geïnsemineerd met zaad bedoeld voor de patiënt in de kamer naast haar en komt nu in een situatie die alleen maar raarder wordt als ze erachter komt dat de zaaddonor haar baas, Rafael, is.

Op IMDb wordt de serie Jane the Virgin beoordeeld met een 7.8 uit 10. Alle seizoenen van Jane the Virgin haal je hier.

Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 4 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Jane the Virgin seizoen 4 op Netflix? De streamingdienst heeft via Twitter officieel laten weten dat het vierde seizoen op Netflix komt op 14 april 2019 door het beantwoorden van de vraag van een fan.

Kom er een Jane the Virgin seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Er zal een Jane the Virgin seizoen 5 komen. Dat is het laatste seizoen van de populaire serie en brengt het totaal aantal afleveringen van de serie op 100. Seizoen 5 begint in Amerika op 27 maart 2019. Over de release date op Netflix Nederland is nog niks bekend.

Welke teaser of trailer is er al van Jane the Virgin seizoen 4?

Jazeker, er is een trailer van Jane the Virgin seizoen 4. Hieronder kun je genieten van de trailer van het vierde seizoen van Jane the Virgin!

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.

Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 4 op Netflix Nederland?

Via haar Twitter account heeft Netflix Nederland bekendgemaakt dat Jane the Virgin seizoen 4 vanaf 14 april 2019 op de op Netflix zal staan.Jane The Virgin Seizoen 4 Netflix