James Bond-film ‘No Time To Die’ (2021) gaat binnenkort in première bij Pathé Thuis

De coronapandemie gooide meermaals roet in het eten voor de première van de nieuwste James Bond-film No Time To Die. Eind september 2021 was het dan eindelijk zo ver dat de ruim 2½ uur-durende actiefilm in de Nederlandse bioscopen verscheen. Nu, een paar maanden later, is ook de datum van de online lancering naar buiten gebracht. Je kunt Daniel Craig bij Pathé Thuis voor de laatste keer zien schitteren in zijn rol als 007 vanaf vrijdag 4 februari 2022.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

James Bond-film ‘No Time To Die’ (2021) is vanaf vrijdag 4 februari te zien bij Pathé Thuis

No Time To Die is alweer de 25e titel in het beroemde rijtje van James Bond-films. Nadat Daniel Craig voor het eerst de rol van 007 op zich nam in 2006 in Casino Royale, verscheen hij vervolgens in Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012), Spectre (2015) en ten slotte in No Time To Die (2021). Op het moment van schrijven kun je niet bij een SVOD-dienst als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland naar de film kijken.

Wel is hij te koop op Pathé Thuis vanaf vrijdag 4 februari en vervolgens twee weken later te huur, vanaf vrijdag 18 februari. Daar zijn overigens ook alle 24 andere James Bond-films te bekijken in één complete collectie. Ga direct naar alle James Bond-films op de officiële website van Pathé Thuis.

Laatste keer met Daniel Craig als James Bond

We hebben maar liefst 15 jaar kunnen genieten van Daniel Craig als James Bond. Zijn verschijning als 007 was een groot succes, maar na 5 films is het tijd voor een nieuwe naam in het rijtje van Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en natuurlijk Daniel zelf.

Wie zal zich bij dit illustere gezelschap aansluiten? De geruchtenmolen draait online natuurlijk al op volle toeren, maar een eenduidige uitkomst is er helaas nog niet. Wel zijn er een paar namen die vaak worden genoemd. Daaronder vallen:

  • Chris Hemsworth (Extraction)
  • Cillian Murphy (Peaky Blinders)
  • Daniel Kaluuya (Get Out)
  • Idris Elba (Luther)
  • John Boyega (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens)
  • Michael Fassbender (Shame)
  • Michael B. Jordan (Black Panther)
  • Regé-Jean Page (Bridgerton)
  • Tom Hardy (Venom)
  • Tom Holland (Spider-Man: No Way Home)

Wie uiteindelijk degene zal zijn die Craig op zal volgen, zal waarschijnlijk ergens in de komende maanden bekendgemaakt worden. Tot dusver is er niets anders over te zeggen dan dat het de gemoederen op sociale media flink bezighoudt.

No Time To Die (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

James leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

TitelNo Time To Die
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 34 minuten
CategorieActie, Avontuur, Thriller
IMDb7,4 uit 289.000 stemmen
RT Tomatometer83% uit 402 recensies
RT Audience Score88% uit 10.000+ stemmen
RegisseurCary Joji Fukunaga
CastDaniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright

Synopsis: Pathé Thuis