Gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson live op Netflix

Sportliefhebbers opgelet, want Netflix komt met wel heel goed nieuws. Op zaterdag 20 juli 2024 staat Jake Paul namelijk oog in oog met Mike Tyson. Vanuit het AT&T Stadium in Arlington nemen de twee vechtersbazen het tegen elkaar op. Het gehele gevecht wordt wereldwijd live uitgezonden op Netflix. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Netflix zendt ‘Jake Paul vs. Mike Tyson’ wereldwijd live uit

Netflix en Most Valuable Promotions (MVP) slaan de handen ineen voor een gigantisch boksevenement. In Jake Paul vs. Mike Tyson neemt Jake Paul het op tegen tegen een van de gevaarlijkste boksers aller tijden: Mike Tyson. De voormalig wereldkampioen zwaargewicht wordt als een van de grootste legendes binnen het boksen gezien.

Op zaterdag 20 juli 2024 vindt het gevecht plaats. De gehele wedstrijd zal live te zien zijn op Netflix. Het duel tussen Jake Paul en Mike Tyson zal het derde live sportevenement van de streamingdienst zijn. Eerder dit jaar werd The Netflix Cup al uitgezonden en in 2023 konden kijkers live The Netflix Cup aanschouwen. Gabe Spitzer, Vice President Nonfiction Sports bij Netflix, is in ieder geval enthousiast. Hij zegt over het gevecht het volgende:

🗣️ “Zaterdag 20 juli wordt pure spanning in de ring in Texas. We vinden het fantastisch om voor dit historische evenement samen te werken met Most Valuable Promotions en we kunnen niet wachten tot deze twee tegenover elkaar staan voor fans over de hele wereld op Netflix.”
– Vice President Nonfiction Sports Netflix, Gabe Vicer

Tweede gevecht in 2024 van Jake Paul

Jake Paul begon in 2020 zijn carrière als topsporter. Sindsdien heeft de Amerikaanse prof al heel wat prijzen binnengesleept. Zijn laatste gevecht in maart won hij overtuigend van Ryan Bourland. Na één ronde was het over en uit, waardoor de Youtube-ster zijn tiende professionele bokspartij won. Ook in december was de bokser trefzeker. Hij sloeg Andre August in de eerste ronde knock-out. Met een record van negen overwinningen en één nederlaag is de bokser hard op weg om zijn ultieme doel te bereiken: wereldkampioen worden.

Mike Tyson keert terug de ring in

Mike Tyson keert voor het gevecht terug de ring in. De voormalig prof werd driemaal kampioen in het zwaargewicht en wordt gezien als één van de beste boksers ooit. Op slechts 20-jarige leeftijd werd hij de jongste wereldkampioen zwaargewicht ooit. Hij staat dan ook bekend als The Baddest Man on the Planet. Binnen zijn carrière als topsporter boekte hij 50 professionele overwinningen, waarvan 44 knock-outs. Op 28 november 2020 stapte hij voor het laatst de ring in. Toen nam Mike Tyson het op tegen Roy Jones Jr.. Op zaterdag 20 juli 2024 keert de bokslegende weer terug.

Meer informatie over het live sportevenement

Netflix en Most Valuable Promotions (MVP) hebben hun allereerste samenwerking aangekondigd, een gigantisch boksevenement waarbij The Problem Child, Jake “El Gallo” Paul (9-1, 6 KO’s), het opneemt tegen ’the Baddest Man on the Planet’, Mike Tyson (50-6, 44 KO’s). Jake Paul vs. Mike Tyson wordt exclusief en wereldwijd live uitgezonden op Netflix op zaterdag 20 juli 2024, vanuit het AT&T Stadium in Arlington, Texas. Dit stadion, met een capaciteit voor 80.000 fans, is tevens de thuishaven van de NFL’s Dallas Cowboys.


Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.