Derde seizoen van realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ van start gegaan bij discovery+

We weten allemaal dat het leven van Jaimie Vaes het afgelopen jaar behoorlijk op zijn kop heeft gestaan. Begin dit jaar kwamen camerabeelden van een incident met haar ex naar buiten en een tijdje later mocht de celebrity zelf bij talkshow Khalid & Sophie over de gebeurtenissen vertellen. Nu de mediastorm weer een beetje is gaan liggen, is het tijd om haar verhaal nog wat uitgebreider uit de doeken te doen. Dit doet Jaimie Vaes in het derde seizoen van haar eigen realityserie, Jaimie: In The Vaes Lane. En hier kun je al vanaf vandaag, vrijdag 24 juni, exclusief bij discovery+ naar kijken.

Jaimie pakt haar leven weer op in ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ seizoen 3

Nadat er begin dit jaar vervelende beelden met haar ex Jorik Scholten (beter bekend als Lil’ Kleine) naar buiten kwamen, stond het leven van Jaimie Vaes behoorlijk op zijn kop. In het derde seizoen van haar realityserie, ‘Jaimie: In The Vaes Lane’, zien we hoe ze uit haar diepe dal klimt en haar leven weer opbouwt, voor zichzelf én voor haar zoontje Lío.

Zo verhuist Jaimie terug naar Ibiza en werkt ze hard aan haar new beginnings. Van het weerzien met haar vader op Bali tot haar geambieerde carrière achter de draaitafels, we zien het allemaal terug in het derde seizoen van de realityserie bij discovery+. Hieronder en op onze TikTok-pagina bekijk je een paar eerste beelden. Lees ook onze recensie van dit gloednieuwe derde seizoen op onze website.

Derde seizoen van realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ vanaf 24 juni te zien bij discovery+

In februari 2021 werd het allereerste seizoen van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ gelanceerd op discovery+ en niet lang daarna volgde het tweede seizoen. Bijna direct werd dit een van de meest bekeken titels op het video on demand-platform van Discovery. Dat er nu een derde seizoen van start is gegaan, is dan ook niet gek. Vanaf vrijdag 24 juni 2022 tot vrijdag 29 juli 2022 verschijnt er wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering op de streamingdienst.

In de serie doet Jaimie Vaes uiteraard ook meer uit de doeken over het incident met haar ex. In de eerste aflevering zien we bijvoorbeeld hoe ze zich voorbereidt op haar media-optreden in de talkshow Khalid & Sophie en horen we wat er tijdens de live-uitzending allemaal door haar heen ging.

Meer realityprogramma’s op discovery+

Op discovery+ zijn er naast ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ nog een hoop andere Nederlandse realityseries te vinden. Zo vind je hier programma’s als Eating With My Ex: Going Dutch en Daddy Dave.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwe realityprogramma’s op de streamingdienst? Dan kun je uiteraard onze website en social media-kanalen in de gaten houden. Ook inschrijven voor onze nieuwsbrief of de Facebook-groep met abonnees is mogelijk. Hier kun je kijktips uitwisselen met andere leden van de streamingdienst voor real-life entertainment.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.