Tweede seizoen van realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ komt op 6 mei naar discovery+

We hebben fantastisch nieuws voor fans van de realityserie van Jaimie Vaes, want er komt een seizoen 2 van Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+! Dit lieten de streamingdienst en de influencer allebei via hun social media kanalen weten. Vanaf 6 mei 2021 kunnen we genieten van het tweede seizoen van de realityserie, waarin we Jaimie Vaes volgen naar het altaar op Ibiza.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken 🍿

Waar gaat ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ over?

Het leven van Jaimie is met recht hectisch te noemen en zit vol contrasten, zoals te zien is in de serie. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s aan de zijde van haar immens populaire vriend en aanstaande man, Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Ondertussen zit ze ook nog midden in een verbouwing van haar Amsterdamse huis, terwijl ze druk is met de voorbereidingen van haar geplande huwelijk waar natuurlijk ook een hoop bij komt kijken. We krijgen een heel persoonlijk inkijkje in het even hectische als uitbundige leven van Jaimie, haar gezin, familie en goede vrienden Koen Kardashian en Estelle Cruijff.

Jaimie: In the Vaes Lane | discovery + | Promo

Tweede seizoen van realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ vanaf 6 mei op discovery+

Vanaf februari 2021 kon je genieten van het allereerste seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+. Het bleek een razend populaire serie en zelfs de meest bekeken titel op het video on demand-platform van Discovery te worden. Daarom is het ook niet heel verwonderlijk dat de serie wordt verlengd, maar wel natuurlijk heel fijn voor alle fans van Vaes en haar programma.

Zoals bekend staat haar huwelijk met rapper Lil Kleine gepland voor de zomer van 2021 en daar willen we natuurlijk alles van weten. In het eerste seizoen mochten we al meekijken hoe de populaire influencer met haar goede vriendin Estelle Cruijff op zoek ging naar de perfecte bruidsjurk en trouwring. In het nieuwe tweede seizoen komt de grote dag met alle spanningen steeds dichterbij met als grande finale het huwelijk zelf!

Het huwelijk zal voltrokken worden op hun geliefde eiland Ibiza en is al een keer verplaatst vanwege corona. Wat daar allemaal aan vooraf zal gaan weten we natuurlijk nog niet, omdat het een realityserie is en de opnames nog moeten beginnen. Maar Jaimie en haar vrienden kennende, zal het weer net zo spraakmakend, onthullend en hilarisch worden als het eerste seizoen dat momenteel te zien is op discovery+. Zeker ook omdat er met best friends Estelle Cruijff en Koen Kardashian altijd iets te beleven is.

Ondertussen volgen we natuurlijk ook weer het hectische leven van Jaimie zelf dat vol contrasten zit. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s aan de zijde van haar immens populaire vriend en aanstaande man. Met zijn tweeën vormen ze een gouden duo. Zij kunnen daarom niet wachten tot het eindelijk zover is. En wij natuurlijk ook niet!

Recensie over het programma op de website van Streamwijzer

Natuurlijk hebben wij zelf ook even een kijkje genomen en opgeschreven wat wij vonden van het eerste seizoen van de realityserie over Jaimie Vaes. Benieuwd wat ons opviel in het eerste deel van Jaimie: In The Vaes Lane? Check dan onze recensie.

Discovery+ in Nederland