Tweede seizoen van realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ is begonnen bij discovery+

We hebben fantastisch nieuws voor fans van de realityserie van Jaimie Vaes, want seizoen 2 van Jaimie: In The Vaes Lane is eindelijk begonnen bij discovery+! Dit lieten de streamingdienst en de influencer allebei via hun social media kanalen weten. Sinds 15 juli 2021 kunnen we genieten van het tweede seizoen van de realityserie.

Waar gaat ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ over?

Het leven van Jaimie Vaes is met recht hectisch te noemen en zit vol contrasten, zoals te zien is in de serie. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s aan de zijde van haar immens populaire vriend en (mogelijk) aanstaande man, Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Ondertussen zit ze ook nog midden in een verbouwing van haar Amsterdamse huis. We krijgen een heel persoonlijk inkijkje in het even hectische als uitbundige leven van Jaimie, haar gezin, familie en goede vrienden Koen Kardashian en Estelle Cruijff.

Tweede seizoen van realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ vanaf 15 juli op discovery+

Vanaf februari 2021 kon je genieten van het allereerste seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+. Het bleek een razend populaire serie en zelfs de meest bekeken titel op het video on demand-platform van Discovery te worden. Daarom is het ook niet heel verwonderlijk dat de serie wordt verlengd, maar wel natuurlijk heel fijn voor alle fans van Vaes en haar programma.

Het leven van Jaimie is met recht hectisch te noemen en zit vol contrasten. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s. We krijgen een heel persoonlijk inkijkje in het even hectische als uitbundige leven van Jaimie, haar gezin, familie en goede vrienden Koen Kardashian en Estelle Cruijff.

In de eerste aflevering blikken we terug op het feit dat er veel gebeurd is in het leven van Jaimie de afgelopen maanden. Jaimie vertelt daarover, maar laat ook zien wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurd. Op Ibiza verblijft zij in een villa van een vriend en Koen komt haar daar opzoeken. Terug in Amsterdam gaat Jaimie op de gezonde tour met vriendin Estelle. Terwijl Wim, Tamar en Koen aan de slag gaan met het organiseren van een pikante verrassing voor de 32e verjaardag van hun vriendin.

Recensie over het programma op de website van Streamwijzer

Natuurlijk hebben wij zelf ook even een kijkje genomen en opgeschreven wat wij vonden van het eerste seizoen van de realityserie over Jaimie Vaes. Benieuwd wat ons opviel in het eerste deel van Jaimie: In The Vaes Lane? Check dan onze recensie.

Discovery+ in Nederland