Waar kun je de realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ (2021-) online kijken?

Veel liefhebbers van reality tv vragen zich af hoe ze de serie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ online kijken kunnen. In totaal zijn er 3 seizoenen met elk 8 afleveringen van deze serie te zien en het derde seizoen is vanaf juni 2022 te zien. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals discovery+, Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven op één streamingdienst online naar de serie Jaimie: In The Vaes Lane kijken in Nederland.

discovery+➡️ Ga direct naar Jaimie: In The Vaes Lane bij discovery+. Seizoen 1 van Jaimie: In The Vaes Lane werd hier uitgezonden vanaf februari 2021, seizoen 2 vanaf augustus 2021 en seizoen 3 vanaf juni 2022 (lees ook onze recensie).
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Jaimie: In The Vaes Lane niet in het aanbod opgenomen. Wel is het mogelijk dat hij er in de toekomst te zien zal zijn door de samenvoeging van HBO Max en discovery+.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv van Hayu te streamen, maar deze titel is er niet te zien.
⛔️ VideolandOok Videoland heeft veel Nederlandse realityprogramma’s in haar aanbod, maar Jaimie: In The Vaes Lane kun je er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’

De wereld van Jaimie Vaes stond begin 2022 totaal op z’n kop toen de camerabeelden van een incident met haar ex naar buiten kwamen. Maar na een roerige periode die volgde, pakt ze haar leven weer met frisse moed op. In het derde seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+ zien we hoe Jaimie het heft in eigen handen neemt en verder bouwt aan een mooi leven voor haar en zoontje Lío.

Jaimie vertelt in haar eigen realityserie nog uitgebreider haar kant van het verhaal en wat er zich sindsdien allemaal heeft afgespeeld. De voorgevallen kwesties met haar ex zijn zwaar geweest voor Jaimie, gelukkig stonden haar moeder en tal van lieve vrienden altijd voor haar klaar. Trouwe vriendinnen zoals Estelle Cruijff bieden steun bij haar ‘wederopbouw’. Jaimie gaat weer in haar kracht staan en viert dit in haar nieuwe seizoen zoals alleen zij dat kan.

Streaming informatie over de serie

TitelJaimie: In The Vaes Lane
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieReality

Synopsis: discovery+