Splinternieuwe realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is nu te zien op discovery+

Jaimie Vaes is bekend als Nederlandse influencer, presentatrice en de aanstaande vrouw van Jorik Scholten (Lil’ Kleine). Haar leven komt via Instagram misschien fabuleus over, maar hierachter is heel wat hectisch verschuild. In de gloednieuwe realityserie Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+ krijg je een persoonlijk inkijkje in het leven van de BN’er, haar familie en haar vrienden. Sinds zondag 14 februari is de serie exclusief op de streamingdienst van Discovery te zien met elke week een nieuwe aflevering.

Realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ op discovery+

Veel mensen kennen Jaimie Vaes als de Nederlandse influencer met 329.000 volgers op Instagram, maar ook als de vriendin en toekomstige vrouw van Jorik Scholten (bekend onder de artiestennaam Lil’ Kleine). Zij laat via sociale media duidelijk zien hoe glamorous haar leven is, maar in de realityserie Jaimie Vaes: In The Vaes Lane krijgen we meer te zien over de hectiek in haar dagelijks leven.

Jaimie Vaes is 31 jaar en werd bekend als styliste en presentatrice bij programma’s op YouTube en MTV. Zij is samen met Lil’ Kleine sinds 2017 en samen hebben zij in juni 2019 een zoon met de naam Lío Zion gekregen.

Omschrijving van het programma

Het leven van Jaimie is met recht hectisch te noemen en zit vol contrasten, zoals te zien is in de serie. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s aan de zijde van haar immens populaire vriend en aanstaande man, Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Ondertussen zit ze ook nog midden in een verbouwing van haar Amsterdamse huis, terwijl ze druk is met de voorbereidingen van haar geplande huwelijk waar natuurlijk ook een hoop bij komt kijken. We krijgen een heel persoonlijk inkijkje in het even hectische als uitbundige leven van Jaimie, haar gezin, familie en goede vrienden Koen Kardashian en Estelle Cruijff.

Nieuwe programma’s op discovery+ in februari

De realityserie van Jaimie Vaes is bij lange na niet de enige nieuwe titel op discovery+ in februari. In het complete overzicht met alle nieuwe programma’s en exclusieve series op discovery+ in februari 2021 vind je bijvoorbeeld dat ook de Nederlandse variant van het taboedoorbrekende programma Sex Tape België met Goedele Liekens zal verschijnen, gepresenteerd door Bobbi Eden. Daarnaast kun je je voorbereiden op de komst van titels als Liverpool: The End Of The Storm, Mary McCartney Serves it Up, Ludacris Can’t Cook, The Submarine Killer: Confessions of a Murderer? en nog veel meer.


Details van het programma

Titel: Jaimie: In The Vaes Lane
Soort: Serie
Duur: 1 seizoen
Categorie: Reality

Het volledige aanbod van films op discovery+ vind je bij de pagina discovery+ aanbod.