Video: Jaimie Vaes gaat op date met haar ex

Morgen staat alweer de zevende aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane seizoen 3 op het programma bij discovery+. Uit een paar exclusieve eerste beelden blijkt dat Jaimie Vaes op date gaat met haar ex

Onthulling van Jaimie Vaes op date met ex in nieuwe aflevering realityserie bij discovery+

De bovenstaande video werd op donderdag 4 augustus naar buiten gebracht door discovery+ in aanloop naar de release van de nieuwe aflevering van Jaimies realityprogramma. Vanaf klokslag middernacht kunnen we van episode 7 genieten, maar in de video zie je alvast hoe, tot grote verbazing van Koen Kardashian en Estelle Cruijff, blijkt dat Jaimie later op de avond een date heeft staan met een oude ex. Of we de naam van deze mysterieuze man te horen krijgen? Je ziet het vrijdag.

Verhaal en informatie van realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ op discovery+

De wereld van Jaimie Vaes stond begin 2022 totaal op z’n kop toen de camerabeelden van een incident met haar ex naar buiten kwamen. Maar na een roerige periode die volgde, pakt ze haar leven weer met frisse moed op. In het derde seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+ zien we hoe Jaimie het heft in eigen handen neemt en verder bouwt aan een mooi leven voor haar en zoontje Lío.

Jaimie vertelt in haar eigen realityserie nog uitgebreider haar kant van het verhaal en wat er zich sindsdien allemaal heeft afgespeeld. De voorgevallen kwesties met haar ex zijn zwaar geweest voor Jaimie, gelukkig stonden haar moeder en tal van lieve vrienden altijd voor haar klaar. Trouwe vriendinnen zoals Estelle Cruijff bieden steun bij haar ‘wederopbouw’. Jaimie gaat weer in haar kracht staan en viert dit in haar nieuwe seizoen zoals alleen zij dat kan.

TitelJaimie: In The Vaes Lane
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieReality
KijkenBekijk direct bij discovery+

Synopsis & Afbeelding: discovery+ via Warner Bros. Discovery