Waar kun je de serie ‘Jackson & Malone’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Jackson & Malone (2024) online kijken kunnen. We volgen twee zelfverzekerde rechercheurs die ingeschakeld worden als er ineens één voor één bejaarden vermoord worden. Hieronder geven we aan of de serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Jackson & Malone’ uit 2024 online kijken?

In 2024 verscheen de nieuwe serie Jackson & Malone. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

VideolandOp Videoland kun je terecht voor de serie Jackson & Malone.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Jackson & Malone niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxHBO Max heeft de serie Jackson & Malone helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is de serie ook niet op deze streamingdienst te zien.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.

Verhaal en trailer van ‘Jackson & Malone’

Als in het idyllische Spulne drie bejaarde vrouwen bruut vermoord worden, komt van hogerhand de beslissing om het zwaarste middel in te zetten: detectives Jackson & Malone van de oppermachtige Dienst Extreme Misdaadbestrijding.

Streaming informatie over de serie

TitelJackson & Malone
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreThriller
RegisseurMax Porcelijn
CastKevin Janssens, Jan Bijvoet, Sanne-Samina Hanssen, Tom Van Dyck, Jennifer Heylen, Hans Teeuwen, Leny Breederveld, Elisa van Riessen

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.