Knotsgekke vrienden weer online te zien: ‘Jackass Forever’ (2022) komt op 28 april naar Pathé Thuis

Jackass Forever, de allernieuwste titel in de bekende reeks van bizarre films, zal vanaf donderdag 28 april 2022 beschikbaar zijn bij de streamingdienst Pathé Thuis. De nieuwste stuntkomedie is het zesde deel sinds Jackass: The Movie in 2002 online verscheen. De film werd door Jeff Tremaine, Johnny Knoxville en Spike Jonze geproduceerd en is door Paramount Pictures gelanceerd.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

‘Jackass Forever’ voegt zich op 28 april 2022 bij de rest van de collectie op Pathé Thuis

Jackass begon in 2000 als een reality komedieserie op MTV. De serie groeide direct uit tot een groot succes en liep met drie seizoenen tot 2002. Al snel na het uitbrengen van het eerste seizoen kregen de makers te maken met ‘copycats’. Door de populariteit van de serie onder jonge kijkers werd het stuntprogramma van MTV vaak door jongeren nagedaan, met ongelukken als gevolg. Uiteraard kwamen de klachten van bezorgde ouders al snel binnen en werd het programma steeds heftiger gecensureerd. De makers besloten van het derde seizoen ook het laatste te maken en richtten zich vervolgens op een heuse Jackass film.

Jackass: The Movie kwam uit in oktober 2002. De ongecensureerde film sleepte wereldwijd maar liefst $79 miljoen binnen. Een vervolgfilm Jackass Number Two volgde in 2006 en werd wederom een commercieel succes. Hierna werden Jackass 2.5 (2007), Jackass 3D (2010) en Jackass 3.5 (2011) uitgebracht.

De films Jackass Number Two (2006), Jackass 2.5 (2007), Jackass 3D (2010) en Jackass 3.5 (2011) zijn allen beschikbaar via Pathé Thuis, net als Jackass Presents: Bad Grandpa .5 (2014). De originele film Jackass: The Movie (2002) zal zich vanaf 26 april aansluiten bij de rest van de filmserie op Pathé Thuis. Twee dagen later zal de allernieuwste film in de reeks—Jackass Forever—ook toegevoegd worden aan de collectie. De film zal dan eerst voor €13,99 (SD) en €15,99 (HD) te koop zijn, waarna je de film vanaf 5 mei ook kunt huren voor €4,99 in Standard Definition of voor €5,99 in High Definition.

Jackass Forever door critici en fans geprezen als beste film in de reeks

De allernieuwste film in de Jackass-reeks werd door zowel critici als fans geprezen. Volgens sommigen is Jackass Forever zelfs de beste film in de filmreeks tot nu toe. De cijfers liegen er dan ook niet om. De film haalde wereldwijd zelfs al $79 miljoen binnen tegenover een budget van slechts $10 miljoen.

Ook op IMDb scoort de film hoog met een cijfer van 7,2/10 en op Rotten Tomatoes scoort de film zelfs een cijfer van 86%. Originele Jackass-sterren als Johnny Knoxville, Danger Ehren, Steve-O, Dave England, Chris Pontius, Wee Man en Preston Lacy schitteren in de cast, maar ook nieuwkomers worden verwelkomd in de Jackass-crew. Daarnaast zijn er ook ‘celebrity cameos’ in de film te zien.

‘Jackass Forever’ (film, 2022): verhaal, informatie en trailer

Vier de vreugde van een perfect uitgevoerd schot in de ballen als Johnny Knoxville, Steve-O en de rest van de bende terugkeren voor een nieuwe ronde van hilarische, waanzinnig absurde en vaak gevaarlijke vertoningen van stunts en komedie.

TitelJackass Forever
SoortFilm
Jaar2022
TaalEngels
Duur1 uur en 36 minuten
CategorieReality, Actie, Komedie
RegisseurJeff Tremaine
CastJohnny Knoxville, Danger Ehren, Steve-O, Dave England, Chris Pontius, Wee Man, Preston Lacy

Synopsis: Pathé Thuis

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.