Het is tijd voor ‘Jack Ryan’ seizoen 4: eerste twee afleveringen nu te zien

Jack Ryan komt terecht in zijn gevaarlijkste missie tot nu toe in het vierde seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan en daar kun je nú naar kijken op Prime Video. Nog één keer kruipt John Krasinski in de huid van de titulaire held en kunnen we genieten van zijn avonturen en dan is het voorgoed gedaan met de geprezen serie.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Direct twee afleveringen te zien van slotseizoen ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’

Het allerlaatste seizoen ooit van Tom Clancy’s Jack Ryan is gearriveerd op Prime Video. De eerste twee afleveringen zijn sinds vanmorgen, vrijdag 30 juni, te zien. Ook de komende twee vrijdagen komen er steeds twee afleveringen online. Dit betekent dat we op vrijdag 14 juli de spectaculaire finale van de serie kunnen verwachten.

Hieronder zetten we al deze informatie nog even voor je op een rijtje in het uitzendschema. Ook vind je hier alvast de titels van alle afleveringen.

AfleveringTitelWeekdagReleasedatum
1“Triage”Vrijdag30 juni 2023
2“Convergence”Vrijdag30 juni 2023
3“Sacrifices”Vrijdag7 juli 2023
4“Bethesda”Vrijdag7 juli 2023
5“Wukong”Vrijdag14 juli 2023
6“Proof of Concept”Vrijdag14 juli 2023

Gevaarlijkste missie ooit voor Jack Ryan

In 2019 werd het allereerste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan gelanceerd, een serie gebaseerd op de populaire boekenreeks van Tom Clancy, en inmiddels zijn we alweer bij het vierde en laatste seizoen beland. Opnieuw kruipt John Krasinski (The Office) in de huid van Jack Ryan. Er staat hem in deze zinderende finale van de serie een levensgevaarlijke missie te wachten.

Jack Ryan is de nieuwe tijdelijke CIA-onderdirecteur en krijgt in deze rol de opdracht om interne corruptie bloot te leggen. Tijdens zijn zoektocht naar verdachte omstandigheden duikt hij op iets veel ergers: de samenwerking tussen een bekende drugskartel en een terroristische organisatie. Als ze er niet snel genoeg bij zijn, zou de hele wereld weleens in gevaar kunnen zijn. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste bloedstollende beelden.

Tom Clancy's Jack Ryan - The Final Season | Official Trailer | Prime Video

Meer informatie over de serie

In het vierde en laatste seizoen gaat Jack Ryan op zijn gevaarlijkste missie ooit. Als de nieuwe adjunct-directeur van de CIA moet hij interne corruptie aan het licht te brengen. Hij stuit op een samenwerking tussen een drugskartel en een terroristische organisatie, die een samenzwering onthult die zijn geloof in het systeem, danig op de proef stelt.

TitelTom Clancy’s Jack Ryan
Jaar2018-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Actie
MakersKevin Dowling, Jann Turner
CastJohn Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.