Waar kun je ‘Het Jachtseizoen’ (2016-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Jachtseizoen’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2016 met een IMDb-score van 7.8 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, NLZIET, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Jachtseizoen’ uit 2016 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Jachtseizoen is een titel uit het jaar 2016 in het genre ‘Reality’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.8, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Amazon Prime Video ➡️ Ga direct naar ‘Het Jachtseizoen’ bij Amazon Prime Video. Hier zijn alle drie de tv-seizoenen van de serie op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ NLZIET ➡️ Ga meteen naar ‘Het Jachtseizoen’ op NLZIET. Je kunt hier live de tv-uitzendingen volgen, maar vervolgens zijn ze ook een week lang terug te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
🔀 Streamwijzer De tv-seizoenen zijn enkel via streamingdiensten als hierboven te bekijken, maar de zeven seizoenen van YouTube-uitzendingen kun je ook hier bij Streamwijzer volgen.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé Thuis Je kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ CANAL+ Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Jachtseizoen kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Jachtseizoen.

Gratis online kijken naar Jachtseizoen

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Jachtseizoen bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, wel op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

In Het Jachtseizoen gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns de strijd aan met BN’ers, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Helikopters, speedboten, alles wordt uit de kast getrokken om als kandidaat zo ver en lang mogelijk van de heren vandaan te blijven. Aan de mannen van StukTV de taak om de kandidaten binnen de tijd in de boeien te slaan en weer op te sluiten.

Titel Jachtseizoen
Jaar 2016
Soort Serie
Categorie Reality
IMDb-cijfer Gemiddeld 7.8 uit 10


Synopsis: NLZIET