Jachtseizoen gemist (seizoen 2023): zo kun je online terugkijken

Heb je de splinternieuwe afleveringen van StukTV’s Het Jachtseizoen gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Eerdere seizoenen waren op YouTube te zien, maar nu zijn de uitzendingen na de lancering op SBS6 op een andere manier online terug te kijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of Het Jachtseizoen op streamingdiensten als Amazon Prime Video, NLZIET, Netflix, Disney+, Videoland, HBO Max, Viaplay of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke KIJK te zien is op dit moment.

Waar kun je Het Jachtseizoen online kijken?

NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Jachtseizoen op NLZIET. Doordat de nieuwe afleveringen van het programma onderdeel uit maken van het aanbod van KIJK, kun je bij de streamingdienst NLZIET momenteel alles live en vervolgens tijdelijk een week lang terugkijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Het Jachtseizoen op Amazon Prime Video. Bij de streamingdienst Prime Video van de grote webwinkel Amazon kun je zowel de tv-seizoenen van de voorgaande twee jaren online terugkijken, als alle afleveringen van het nieuwe seizoen wanneer ze op televisie uitgezonden zijn. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
🔀 Streamwijzer👇 Alle andere afleveringen van de voorgaande zeven online seizoenen zijn hieronder terug te zien.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet bekijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Het Jachtseizoen niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze serie van StukTV nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is Het Jachtseizoen nu niet te vinden.

Televisie: seizoen 1, 2 & 3

Sinds het zesde YouTube-seizoen wordt Het Jachtseizoen tevens met extra afleveringen uitgezonden op televisie, waarna de afleveringen 7 dagen terug te zien zijn op KIJK & NLZIET daarnaast tevens op Amazon Prime Video kunnen worden gestreamd. Seizoen 1 werd afgetrapt door Simon Keizer & Britt Dekker, maar ook Katja Schuurman & Babette van Veen deden mee. De overige afleveringen werden gevuld met Herman den Blijker & Bram Krikke, Najib Amhali & Wendy van Dijk, Dave Roelvink & Donny Roelvin, Rolf Sanchez & Wesley Sneijder, Leo Alkemade & Xander de Buisonjé en ten slotte Ellie Lust & Nick Schilder.

Seizoen 2 begon met Ruud de Wild en Olcay Gulsen als deelnemers. Daarna speelden tevens Peter Gillis & Rob Geus als team mee en ook Montana & Maxime Meiland, Daley Blind & Davy Klaassen, Sander Lantinga & Jan Versteegh en Gert Verhulst & Viktor Verhulst sloegen op camera op de vlucht voor de mannen van StukTV.

Inmiddels zijn we alweer beland bij Seizoen 3, waarin het spits werd afgebeten door Yolanthe Cabau en Monica Geuze. Ook zullen dit seizoen Geraldine Kempers & Art Rooijakkers, Flemming & Ronnie Flex, Donnie & Mart Hoogkamer, Edsilia Rombley & Kees Tol, Jaimie Vaes & Estelle Cruijff, Wietze de Jager & Klaas van der Eerden en Gerard Ekdom & Snelle meespelen.

Seizoen 7

Seizoen 7 is op het moment van schrijven het laatste deel dat niet op televisie, maar op YouTube te zien was. In november 2022 werd dit deel afgestapt met Antoon, waarna ICE en Gio aan de beurt waren. Vervolgens sloegen ook La Fuente, Frans Duijts, Froukje Veenstra, Sjaak en Dylan Haegens op de vlucht voor team StukTV.

Seizoen 6

De zesde set afleveringen ging in november 2021 van start met een aflevering met Martin Garrix. Ook deden dit seizoen Eloise van Oranje, Kraantje Pappie, Frank Lammers, Kees van der Spek, Romee Strijd, Défano Holwijn, Dennis Schouten, Mart Hoogkamer en de Bankzitters mee.

Seizoen 5

Seizoen 5 ging in oktober 2020 van start met Enzo Knol, waarna in aflevering 2 Jandino Asporaat volgde en en vervolgens ook Lil’ Kleine, Emma Heesters, Bilal Wahib, Gaby Blaaser, Milan Knol, Dopebwoy, Ruben Nicolai en Jamal Ben Saddik meededen.

Seizoen 4

Deel 4 van Het Jachtseizoen ging in de herfst van 2019 in première. Bram Krikke speelde mee, net als Hardwell, OnneDi, Marco Borsato, Poke, Soufiane Touzani, Sylvana IJsselmuiden, Snelle, Nienke Plas, Klaas-Jan Huntelaar en Churandy Martina.

Seizoen 3

Het derde deel van Het Jachtseizoen werd uitgezonden vanaf oktober 2018. Kelvin Boerma mocht het spits afbijten en daarna deden Rico Verhoeven, Famke Louise, Bizzey, Maan, Qucee, Anna Nooshin, Frenna, Monica Geuze en Boef (opnieuw) mee.

Seizoen 2

Het tweede seizoen van dit programma was in 2017 te zien, maar dit keer verschenen er 11 in plaats van de eerdere 8 afleveringen. Daarbij kwam eerst Jonna Fraser langs en vervolgens Nikkie de Jager. Toen speelden Jebroer, Wolter Kroes, Kwebbelkop, Tony Junior, Shelly Sterk, Fred van Leer, John van den Heuvel, Ali B en Timin mee.

Seizoen 1

De allereerste set afleveringen van Het Jachtseizoen werd via YouTube uitgezonden van december 2016 tot februari 2017. Aflevering 1 werd afgetrapt door Ronnie Flex, waarna ook Dylan Haegens, Boef, JayJay Boske, Rapper Sjors, Humberto Tan, Tim Hofman en de ouders van team StukTV meededen.

Waar gaat Het Jachtseizoen over?

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?


Synopsis: Amazon Prime Video