Jachtseizoen gemist (seizoen 2021): zo kun je online terugkijken

Heb je de splinternieuwe afleveringen van StukTV’s Het Jachtseizoen 2021 gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Eerdere seizoenen waren op YouTube te zien, maar nu zijn de uitzendingen na de lancering op SBS6 op een andere manier online terug te kijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of Het Jachtseizoen op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke NPO Plus te zien is op dit moment.

Waar kun je Het Jachtseizoen online kijken?

Amazon Prime Video: Bij de streamingdienst Prime Video van de enorme webwinkel Amazon kun je dit seizoen 2021 online terugkijken. Elke zondag verschijnt een nieuwe aflevering online. Ga direct naar Het Jachtseizoen op Amazon Prime Video. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken.

NLZIET: Na de uitzending op SBS6 elke zaterdagavond is de nieuwe uitzending van Het Jachtseizoen 7 dagen terug te kijken via NLZIET. Ga direct naar Het Jachtseizoen op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

Overigens is het belangrijk om te weten dat er op zaterdag 16/zondag 17 oktober geen nieuwe aflevering online is verschenen. Op TV werd namelijk De Dansmarathon uitgezonden, waardoor de nieuwe episode van Het Jachtseizoen nog een weekje op zich zal moeten laten wachten.

Verder is dit programma vanuit kanaal RTL XL momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video, maar wel bij de Nederlandse streamingdienst Videoland.

Waar gaat Het Jachtseizoen over?

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?

Enzo Knol op de Vlucht - Jachtseizoen'20 #1

Synopsis: Amazon Prime Video
Beeld: Wessel de Groot