Eloise van Oranje krijgt hulp van Prinses Laurentien in spectaculaire nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen

Een spectaculaire nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen is gisteren online verschenen, want niemand minder dan de ‘Gravinfluencer’ Eloise van Oranje was op de vlucht voor de jongens van StukTV. In haar koninklijke vluchtpoging werd ze zelfs nog geholpen door moeder Prinses Laurentien en vader Prins Constantijn. De aflevering hieronder is volledig gratis via YouTube te bekijken.

Eloise van Oranje bij Het Jachtseizoen

Hieronder bekijk je direct de splinternieuwe aflevering van Het Jachtseizoen, waarin ‘Gravinfluencer’ Eloise van Oranje het opneemt tegen de jongens van StukTV.

Prinses Laurentien en Prins Constantijn helpen dochter Eloise van Oranje

Deze aflevering van Het Jachtseizoen bleek een koninklijk feestje te worden, want de Gravinfluencer was niet de enige uit het koningshuis die we voorbij zagen komen. Op een gegeven moment besluit ze haar ouders, Prinses Laurentien en Prins Constantijn, op te zoeken in Den Haag. Zij helpen haar in haar vluchtpoging en moeder Laurentien blijkt daarmee helemaal in haar rol op te gaan. Ze is door haar dochter fan van het programma geworden en is enorm competitief. Een hele leuke aflevering om eens een kijkje bij te nemen dus!

Overigens werd de aflevering van vorige week ook al enorm goed bekeken. Inmiddels zagen al 1.5 miljoen mensen (!) op YouTube hoe de wereldberoemde DJ Martin Garrix spectaculair probeerde te ontsnappen van zijn achtervolgers.

Wie is Eloise van Oranje?

Met haar leeftijd van slechts 19 lentes jong is Eloise van Oranje-Nassau van Amsberg de jongste deelnemer van Het Jachtseizoen. Ooit. Ze is het oudste kind uit het huwelijk van prins Constantijn der Nederlanden en Laurentien Brinkhorst en daarmee is zij de vijfde in de lijn van de Nederlandse troonopvolging.

Ze werd de afgelopen jaren extra bekend vanwege haar openbare profiel op social media. Zo kennen veel mensen haar nu als de ‘Gravinfluencer’. Op dit moment studeert ze en geeft ze via social media een kijkje in haar leven.

TV-afleveringen van Het Jachtseizoen afgelopen, vervolgd op YouTube

Afgelopen maanden werd op TV het allereerste lineaire Jachtseizoen uitgezonden en dat bleek erg populair te zijn. Ook hier op Amazon Prime Video waren deze afleveringen te bekijken. In de onderstaande video vind je een kleine samenvatting die Shownieuws uitzond na de laatste aflevering. Daarna is het nieuwe seizoen vervolgd via YouTube, waar de jongens van StukTV de afgelopen jaren ook al te vinden waren.