HBO Max geeft meer dan 34% korting op jaarabonnement in Nederland

De nieuwste streamingdienst in Nederland is HBO Max. Dit video on demand-platform is vergeleken met anderen een laatbloeier in de strijd om de streamer. Om die reden heeft HBO Max besloten om diverse flinke kortingsacties te lanceren. De dienst bood de eerste paar weken een levenslange korting aan voor de snelle beslissers. Maar niet getreurd voor degenen die de actie nét gemist hebben. Met een jaarabonnement op de videodienst krijg je namelijk een korting van meer dan 34% bij ‘Basic’ en zelfs meer dan 37% bij het ‘Standard’ lidmaatschap.

➝ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Korting van maar liefst 34% op een jaarabonnement van HBO Max

De levenslange korting op een HBO Max-abonnement is sinds 31 maart voorbij. Voor degenen die de boot hebben gemist, is er gelukkig nog wel een mooie andere optie. Neem je een jaarabonnement op HBO Max? Dan geniet je van een korting van meer dan 34%. Je leest er alles over in ons artikel omtrent de kosten van HBO Max in Nederland, maar hieronder vind je ook een korte samenvatting.

De abonnementen van HBO Max worden per maand en jaarlijks aangeboden. Ook zijn er verschillende soorten abonnementen beschikbaar. Voor het Basic abonnement betaal je maandelijks €5,99. In ruil hiervoor heb je toegang tot HBO Max op één beeldscherm tegelijk en kun je in maximaal 720p (HD) streamen. Betaal je echter op jaarbasis, dan kom je uit op een bedrag van €46,99. Dat is een korting van €24,89 (in totaal 34,6%) op jaarbasis, waardoor je prijs per maand omgerekend uitkomt op slechts €3,92.

Voor het Standard abonnement betaal je normaliter €7,99 per maand, krijg je toegang tot drie beeldschermen tegelijk en kun je in Full HD (1080p) en 4K streamen. Hierop pak je een nóg grotere korting met een jaarabonnement, want je betaalt slechts €59,99 per jaar in plaats van €95,88. Met een korting van €35.89 (in totaal 37,4%) komt je omgerekende maandprijs neer op precies €5,00. Ter verduidelijking hebben wij hieronder een overzichtje geplaatst met alle verschillende prijzen en abonnementsvormen van HBO Max.

‘Basic’ HBO Max abonnement‘Standard’ HBO Max abonnement
Prijs (per maand)€5,99 per maand€7,99 per maand
Prijs (per jaar)€46,99 per jaar€59,99 per jaar
Aantal schermen tegelijk1 scherm3 schermen
BeeldkwaliteitHD (720p)Full HD (1080p) & 4K
Aantal downloadsMaximaal 5 downloadsMaximaal 30 downloads
Gratis proefperiodeNeeNee
GebruikersprofielenMaximaal 5 profielenMaximaal 5 profielen
GeluidDolby Atmos 5.1 Surround SoundDolby Atmos 5.1 Surround Sound
Aantal geregistreerde apparatenOnbeperktOnbeperkt

Nieuwste streamingdienst met veel ijzersterke content

HBO Max, de nieuwste streamingdienst van Nederland ging op 8 maart 2022 van start. Het video on demand-platform maakte met de levenslange korting van 50% flinke indruk en heeft daarmee ook goed gescoord in onze poll over de populariteit van verschillende streamingdiensten.

Naast de indrukwekkende kortingsactie heeft de streamingdienst ook een gigantisch aanbod aan films en series in haar arsenaal. Veel series die HBO Max online heeft staan, waren tot voorheen ook niet in Nederland verkrijgbaar. Zo schreef redacteur Zac een opiniestuk over waarom ‘The Sopranos’ de beste serie aller tijden is (volgens hem). Ook de nieuwe hitserie Euphoria met Zendaya is op de streamingdienst te vinden. Eerder schreven wij hierover 5 redenen om meteen de hitserie ‘Euphoria’ op HBO Max te gaan kijken.

Kijktips en toptitels op HBO Max in Nederland

In de weken sinds de lancering hebben wij al een aantal lijstjes met kijktips op HBO Max voor jullie samengesteld. Hieronder vallen 5 verborgen parels, de 5 populairste series, alle nieuwe films en series in april en alle live-action Batman films.

Daarnaast vind je op onze website een overzicht van alle titels die nieuw per maand op HBO Max verschijnen en alle verwachte films en series die binnenkort online komen. Ten slotte check je het volledige aanbod, maar ook de top 10 beste series en top 10 beste films.

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.