Wanneer komt ‘Iwájú’ seizoen 2 op Disney+?

Fans van animatieseries kunnen sinds woensdag 10 april naar Iwájú kijken op Disney+. Deze serie volgt de grootse avonturen van Tola in een futuristische wereld. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, maar misschien smacht je wel naar meer. Daarom beantwoorden we in dit artikel de vraag: komt er een Iwájú seizoen 2? En wanneer dan?

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘Iwájú’ seizoen 2?

Op woensdag 10 april verscheen de splinternieuwe animatieserie Iwájú op Disney+. Deze serie neemt ons mee naar een futuristische wereld, waarin Tola met haar vrienden op avontuur gaat. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, maar komt er meer? Op dit moment is Iwájú nog niet officieel verlengd met een tweede seizoen. Ook is de serie nog niet gecanceld, dus er kan nog van alles gebeuren in de toekomst. Zodra we meer weten, werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt ‘Iwájú’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment weten we dus nog niet óf er een tweede seizoen komt. Dat betekent dat we je ook nog niet kunnen vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Op de hoogte blijven van het aanbod van Disney+? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Dit spannende coming of age-verhaal gaat over Tola, een jong meisje dat op een rijk eiland woont en haar beste vriend Kole, die zijn technische kennis door zelfstudie verkregen heeft. Samen ontdekken ze de geheimen en gevaren die verborgen liggen in hun verschillende werelden.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.