Waar kun je de serie ‘Iwájú’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Iwájú (2024) online kijken kunnen. Deze animatieserie is volgens de eerste kijkers een echte aanrader. Het draait om de jonge Tola, die in een groots avontuur verzeild raakt. Hieronder geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Iwájú’ (2024) online kijken?

De splinternieuwe serie Iwájú ging op woensdag 10 april 2024 in première. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga meteen naar Iwájú bij Disney+. De serie ging hier op woensdag 10 april in première, waardoor de zes afleveringen nu te bingen zijn.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is Iwájú serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de animatieserie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Iwájú’ (2024)

Dit spannende coming of age-verhaal gaat over Tola, een jong meisje dat op een rijk eiland woont en haar beste vriend Kole, die zijn technische kennis door zelfstudie verkregen heeft. Samen ontdekken ze de geheimen en gevaren die verborgen liggen in hun verschillende werelden.

Streaming informatie over de serie

TitelIwájú
Jaar2024
SoortSerie
Duur6 afleveringen
TaalEngels
CategorieAnimatie, Avontuur, Drama
RegisseurZiki Nelson

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.