Waar kun je de film ‘It’s a Wonderful Knife’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film It’s a Wonderful Knife (2023) online kijken kunnen. In deze horrorkomedie wordt een stadje tijdens de kerst geterroriseerd door een moordlustige maniak. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘It’s a Wonderful Knife’ (2023) online kijken?

It’s a Wonderful Knife was in december 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar It’s a Wonderful Knife bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 11 april 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft It’s a Wonderful Knife niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIt’s a Wonderful Knife is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘It’s a Wonderful Knife’ (2023)

Een jaar nadat Winnie op kerstavond haar broer én stad heeft gered van een psychopathische burgemeester Waters (Justin Long), voelt ze zich diep ongelukkig. Haar allerbeste vriendin kon ze namelijk niet redden en het lijkt alsof niemand om haar heen écht begrijpt wat er werkelijk is gebeurd. Bovendien komt ze tot de ontdekking dat haar vriendje al lange tijd ontrouw is. Wanneer Winnie vervolgens wenst dat ze nooit geboren was, belandt ze in een parallel universum waar haar wens uitkomt en niemand haar meer kent. In deze alternatieve realiteit beseft ze al snel dat de situatie veel erger is zonder haar aanwezigheid. De moordlustige maniak is namelijk nog op vrije voeten en terroriseert de inwoners nog steeds op brute wijze. Winnie besluit alles op alles te zetten om hem te verslaan en terug te keren naar haar eigen wereld.

Streaming informatie over de film

TitelIt’s a Wonderful Knife
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Horror
RegisseurTyler MacIntyre
CastJane Widdop, Joel McHale, Katharine Isabelle, Justin Long, Dimitri Vegas Thivaios

Synopsis: Just Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.