Waar kan ik de serie It’s A Sin online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe je de serie It’s A Sin online kijken kunt. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Ziggo Movies & Series, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je It’s A Sin online kijken?

NLZIET: Sinds 5 maart 2021 is It’s A Sin gelanceerd worden op de Nederlandse Publieke Omroep, waardoor hij op NLZIET te streamen is. Ga direct naar de serie op NLZIET en kijk een maand gratis.

HBO Max: Bij HBO Max kun je deze titel zien, omdat het gaat om een Original titel. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in Nederland, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit Nederland naar HBO Max kunt kijken.

Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal van It’s A Sin (2021)

Een kroniek van vier vrienden tijdens een decennium waarin alles veranderde, inclusief de opkomst van AIDS.

It's a Sin | Official Trailer | HBO Max

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Komedie, Drama, Geschiedenis
IMDb: 9.0 uit 8.500 stemmen
Duur: 1 seizoen
Maker: Russell T. Davies
Cast: Olly Alexander, Nathaniel Curtis, Shaun Dooley
Kijken: Bekijk met een VPN op HBO Max

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.