Waar kan ik de serie It’s A Sin online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe je de serie It’s A Sin online kijken kunt. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je It’s A Sin online kijken?

HBO Max: Ga nu naar It’s A Sin op HBO Max in Nederland. Hier is zijn alle afleveringen van de serie sinds dinsdag 7 juni 2022 online te zien.

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Viaplay of Videoland.

Verhaal van It’s A Sin (2021)

It’s a Sin verkent vriendschap en liefde in de aidscrisis van de jaren 1980 door de ogen van drie jonge homo’s die een nieuw leven beginnen in Londen. Onder de donkere wolken van aids besluiten ze intenser te leven en liefhebben dan ooit.

It's a Sin | Official Trailer | HBO Max

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Komedie, Drama, Geschiedenis
IMDb: 8,7 uit 30.000 stemmen
Duur: 1 seizoen
Maker: Russell T. Davies
Cast: Olly Alexander, Nathaniel Curtis, Shaun Dooley


Synopsis: HBO Max

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.