Italië – Turkije: live kijken op tv en online | 4 juni 2024 | Oefenwedstrijd

We kijken inmiddels reikhalzend uit naar het EK Voetbal 2024 in Duitsland, maar eerst wordt er nog een aantal oefenwedstrijden gespeeld. Benieuwd wanneer en waar je Italië – Turkije kunt kijken? De partij wordt gespeeld op dinsdag 4 juni 2024 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het Stadio Renato Dall’Ara in de stad Bologna van het thuisland. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Italië – Turkije online kijken: live stream van de wedstrijd op dinsdag 4 juni 2024 om 21:00 uur Nederlandse tijd

Vandaag staat er een vriendschappelijke match op de planning in aanloop naar het EK. Ook hiervan wordt een selectie van uitzendingen door Ziggo Sport verzorgd. Tevens de match tussen het team uit Italië en de tegenstanders uit Turkije wordt dinsdag om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden via het hoofdkanaal Ziggo Sport (Select), zo blijkt uit de programmagids. Je kunt deze wedstrijden allemaal via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Italië – Turkije bij Ziggo Sport (Select). Via dit kanaal wordt deze oefenwedstrijd in Nederland uitgezonden. Deze zender is ook aanvullend beschikbaar via andere providers als KPN en Odido.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer sport, maar dit interlandvoetbal is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeHet is meest recente streamingdienst uit dit lijstje, maar momenteel is er in Nederland geen sport in het aanbod te vinden.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League– en het Duitse Bundesliga-voetbal, maar voetbal van nationale ploegen is er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van interlandvoetbal worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen als ze niet lineair op de televisiekanalen van RTL worden uitgezonden.

Opstellingen van Italië en Turkije tijdens deze oefenwedstrijd

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze oefenwedstrijd. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Italië vs. Turkije staat dinsdag om 21:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Italië: nog niet bekend

🔴 Opstelling Turkije: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting van Italië vs. Turkije

Heb je de partij afgelopen dinsdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Italië Turkije 4 juni 2024 vriendschappelijk oefenwedstrijd’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.