Waar kun je de film ‘It Lives Inside’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film It Lives Inside (2023) online kijken kunnen. In deze horror probeert Sam haar Indiase familie en cultuur te verbergen. Dit lukt aardig, totdat er een mysterieuze glazen pot opduikt en er een eeuwenoude Indiase demoon ontketend wordt. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘It Lives Inside’ (2023) online kijken?

It Lives Inside was in september 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar It Lives Inside bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 4 januari 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar It Lives Inside bij Amazon Prime Video. Deze streamingdienst voegde de film onlangs toe aan het aanbod. Je kijkt hier op dit moment de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney+ heeft It Lives Inside niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIt Lives Inside is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘It Lives Inside’ (2023)

Sam (Megan Suri) wil niets liever dan erbij horen op haar Amerikaanse highschool en probeert haar Indiase familie en cultuur te verbergen. Tot Sam’s frustratie duikt haar oude beste vriendin Tamira ineens op met een mysterieuze glazen pot en begint zich steeds vreemder te gedragen. Sam is er klaar mee, gooit de pot stuk op de grond en daardoor wordt een eeuwenoude Indiase demoon ontketend. De gevolgen zijn gruwelijk en niemand is meer veilig. Kan Sam de demoon vernietigen en Tamira redden?

Streaming informatie over de film

TitelIt Lives Inside
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 39 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurBishal Dutta
CastMegan Suri, Neeru Bajwa, Betty Gabriel

Synopsis: Splendid Film

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.