It Chapter Two (2019) is nu te zien op Netflix

“For 27 years, I’ve dreamt of you. I craved you. Oh I’ve missed you! Waiting for this very moment… TIME TO FLOAT!” Vanaf 15 mei is het griezelen geblazen bij Netflix! De verfilming van Stephen King’s angstwekkende boeken komt namelijk naar de streamingdienst. Vanaf zaterdag zal horrorclown Pennywise te zien zijn in It Chapter Two (2019) op Netflix.

It Chapter Two (2019) komt naar Netflix op 15 mei 2021

In het overzicht van nieuwe films en series op Netflix in mei 2021 werd al bekendgemaakt dat de streamingdienst deze maand heel wat toptitels aan het aanbod toe zou voegen. Zo komt Lucifer seizoen 5B eindelijk online, verschijnt Ferry de film (prequel van de populaire serie Undercover) op het video on demand-platform en zal ¿Quién mató a Sara? seizoen 2 te zien zijn.

De aankondiging van één hele spannende titel liet echter wat langer op zich wachten. Horrorclown Pennywise, naar het verhaal van Stephen King, keert namelijk op 15 mei 2021 terug naar Netflix met de tweede film uit de bekende reeks. Durf jij het aan?

→ De eerste film—It (2017)—is momenteel hier bij Pathé Thuis of hier bij Bol.com te vinden ✅

Amazon Prime Video heeft de film eerst één jaar vertoond

Overigens is dit niet de online première van de bekende horrorfilm. De film uit 2019 verscheen namelijk een jaar geleden, op 15 mei 2020, op Amazon Prime Video. Nu is It Chapter Two in het verdwijnsein van Amazon Prime Video in mei 2021 opgenomen, dus lijkt het erop dat de rechten na één jaar zijn overgekocht door Netflix. Tot en met 14 mei 2021 is de film dus op Prime Video te zien, waarna hij vanaf 15 mei 2021 op Netflix te streamen zal zijn.

Verhaal, trailer en details van de film

Verslagen door leden van de Losers’ Club, keert de boze clown Pennywise 27 jaar later terug om de stad Derry, Maine, opnieuw te terroriseren. Nu de volwassenen, de jeugdvrienden zijn allang hun eigen weg gegaan. Maar wanneer mensen beginnen te verdwijnen, roept Mike Hanlon de anderen op voor een laatste standje. Beschadigd door littekens uit het verleden, moeten de verenigde Losers hun diepste angsten overwinnen om de shape-shifting Pennywise te vernietigen — nu krachtiger dan ooit.

Titel: It Chapter Two
Jaar: 2019
Soort: Film
Duur: 2 uur en 49 minuten
Categorie: Horror, Fantasy, Drama
Regisseur: Andy Muschietti
Schrijvers: Stephen King, Gary Dauberman
Cast: Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader
IMDb: 6.5 uit 125.000 stemmen
Bestel: Bestel via Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Netflix in Nederland vind je bij de pagina met het Netflix aanbod.