Live stream: Istanbul Başakşehir – KAA Gent | 15 maart 2023 | Conference League

In de felbegeerde Europese bekercompetitie—de Conference League—is inmiddels alweer de achtste finale aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Istanbul Başakşehir – KAA Gent kunt kijken? De partij wordt gespeeld op woensdag 15 maart 2023 om 18:00 uur in het stadion van de thuisploeg uit Istanbul in Turkije: het Başakşehir Fatih Terim Stadium. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Istanbul Başakşehir – KAA Gent online kijken: live stream van de wedstrijd op woensdag 15 maart 2023 om 18:00 uur

De achtste finale van de Europese strijd in de Conference League is in volle gang. Ook dit seizoen worden de uitzendingen weer door ESPN verzorgd. Tevens de match tussen het team uit Gent (België) en de tegenstanders uit Istanbul (Turkije) op woensdag om 18:00 uur wordt uitgezonden via ESPN 2, zo blijkt uit de tv-gids. De meeste van hun vier kanalen zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer.

Istanbul Başakşehir 🆚 KAA Gent in het kort:
🏆 Conference League
🏟️ Achtste finale (2e wedstrijd)
🥅 Cumulatieve beginstand: 1-1
🗓️ Woensdag 15 maart 2023
⏰ 18:00 uur Nederlandse tijd
🏟️ Başakşehir Fatih Terim Stadium in Istanbul, Turkije
📺 ESPN 2 → Kijk direct Istanbul Başakşehir – KAA Gent (nu 7 dagen gratis)

Streamingdiensten en tv

Hierboven vond je al even in het kort waar de wedstrijd van vanavond te zien is en wanneer de aftrap op welke plek zal zijn. De onderstaande tabel geeft als aanvulling hierop een verdiepende blik op de uitzendrechten per streamingdienst en tv-kanaal in Nederland.

ESPN➡️ Kijk meteen naar Istanbul Başakşehir – KAA Gent via ESPN 2 bij Canal Digitaal. De TV App maakt het mogelijk om zo veel mogelijk wedstrijden van de Europese bekercompetitie te volgen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s. Voor extra kanalen kun je ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor de extra drie kanalen het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de Conference League er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van deze Europese bekercompetitie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen, aangezien ze niet lineair op de televisiekanalen van RTL worden uitgezonden.

In het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag vind je precies welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

🎙 Persconferentie na KAA Gent - İstanbul Başakşehir

Opstellingen van KAA Gent (België) en Istanbul Başakşehir (België) tijdens deze achtste finale in de Conference League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze achtste finale in de Conference League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen KAA Gent vs. Istanbul Başakşehir staat woensdag om 18:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten ongeveer een uur eerder te horen wie de basisspelers zijn.

🏟️ Opstelling KAA Gent: nog niet bekend

🚌 Opstelling Istanbul Başakşehir: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Istanbul Başakşehir vs. KAA Gent

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor de wedstrijd tussen deze twee ploegen uit Gent en Istanbul terecht bij ESPN mits deze lineair is uitgezonden. Bij dit video on demand-platform is het namelijk mogelijk om elke match tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij Canal Digitaal uitgelegd wordt. In het overzicht bovenaan dit artikel legden we al uit dat je bij deze provider tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen elk pakket krijgt.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd doorgaans online te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘KAA Gent Istanbul Başakşehir Conference League’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Wedstrijden van de Conference League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendingen van de Conference League volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft met onder andere voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Europa League en Conference League. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.


  • Hoe laat is de wedstrijd Başakşehir – Gent vandaag (woensdag 15 maart 2023)?

    De aftrap van deze achtste finale in de Conference League is in de avond om 18:00 uur Nederlandse tijd in het Başakşehir Fatih Terim Stadium in Istanbul (Turkije).

  • Via welke zender op tv wordt de wedstrijd Istanbul Başakşehir vs. KAA Gent vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender ESPN 2 bij verschillende providers, maar het is daarnaast ook via meerdere kanalen mogelijk om online naar de partij tussen de teams te kijken met een live stream zoals in dit artikel wordt beschreven.