‘The Iron Claw’ is nu te streamen en kijkers zijn fan: “Indrukwekkend”

Op zaterdag is The Iron Claw op Amazon Prime Video verschenen. Deze aangrijpende film vertelt het waargebeurde verhaal van de worstelaarsfamilie Von Erich. Volgens kijkers maakt de titel diepe indruk en is het een echte aanrader.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

‘The Iron Claw’ is nieuw op Amazon Prime Video

The Iron Claw volgt het leven van onafscheidelijke broers Kerry, Kevin, Mike en David, die in de jaren 80 de worsteltop bereiken. Hun vader doet er alles aan om ervoor te zorgen dat ze het beste uit zichzelf halen. Ondertussen worden hun levens buiten de ring steeds zwaarder, waardoor het gezin uiteindelijk compleet verscheurd wordt.

Het verhaal is waargebeurd. De hoofdrollen zijn voor topacteurs Zac Efron, Jeremy Allen White en Harris Dickinson. De film verscheen op zaterdag 15 juni op Amazon Prime Video, waardoor je hem nu eindelijk vanaf de bank kunt zien. En ga dat doen, want volgens veel kijkers is het zeker het kijken waard.

Kijkers zijn lovend over de dramafilm

De film draaide een aantal maanden geleden in de bioscoop. Veel kijkers die hem al gezien hebben, waren er ontzettend enthousiast over. Velen van hen zijn vooral erg te spreken over het acteerwerk van Zac Efron, die hiervoor tot ieders verbazing géén Oscarnominatie in de wacht sleepte. Hoewel de film erg veel indruk maakt en zeker geen lichte kost is, is het dus zeker een aanrader. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Meer informatie over de film

The Iron Claw is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst en de ondergang van de bekende worstelaarsfamilie Von Erich. Onder leiding van het bewind van vader Fritz bestormen de onafscheidelijke broers Kerry, Kevin, Mike en David de wereldtop van het show-worstelen in de jaren tachtig. Hoewel het hen in de ring voor de wind gaat, lijkt er een buiten de ring een ware ‘Von Erich-vloek’ te heersen, en wordt de weg naar eeuwige roem omgeven door ondraaglijke persoonlijke tragedies.

TitelThe Iron Claw
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 13 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurSean Durkin
CastZac Efron, Lily James, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Holt McCallany, Maura Tierney

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.