Waar kun je de film ‘The Invitation’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Invitation (2022) online kijken kunnen. In deze horrorfilm ontdekt Evie dat ze een neef heeft van wiens bestaan ze niet afwist. Een uitnodiging om zijn landhuis op het Engelse platteland te bezoeken lijkt leuk, maar al snel raakt ze verwikkeld in een gevaarlijk kat-en-muis-spelletje. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Invitation’ (2022) online kijken?

The Invitation draaide vanaf 27 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Invitation bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film op 2 januari 2023 aan haar aanbod toegevoegd. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Invitation niet in het aanbod opgenomen.
NetflixDeze film is sinds donderdag 27 april 2023 te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing en Universal Pictures. Dit zijn filmstudio’s die onderdeel uitmaken van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, maar dit is op dit moment nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Invitation nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Invitation’ (2022)

Na de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test… en ontdekt ze een neef waarvan ze niet wist dat ze die had. Uitgenodigd door haar nieuwe familie voor een weelderige bruiloft op het Engelse platteland, wordt ze eerst verleid door de sexy en elegante, aristocratische gastheer. Maar wanneer ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie en de verontrustende bedoelingen achter hun vrijgevigheid onthult, moet ze de nachtmerrie waarin ze belandt is, zien te overleven.

THE INVITATION – Official Trailer (HD)

Streaming informatie over de film

TitelThe Invitation
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Horror
RegisseurJessica M. Thompson
CastNathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Courtney Taylor, Hugh Skinner, Sean Pertwee, Alana Boden, Stephanie Corneliussen

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.