The Invisible Man (2020) is nu te zien op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video voegt weer een gloednieuwe topfilm toe aan het aanbod in Nederland: The Invisible Man (2020). Menigeen kent de steractrice Elisabeth Moss in de hoofdrol van deze film uit de populaire serie The Handmaid’s Tale. De film was begin dit jaar nog te bewonderen in de bioscoop, maar staat nu dus al op het video on demand-platform van Amazon in Nederland. Hieronder lees je het verhaal en bekijk je de trailer van de film.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

The Invisible Man (2020) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in november vallen kerstfilms als de recente Last Christmas (2019), maar ook alle seizoenen van series als Mad Men en Wallander. Daarnaast is de nieuwe oorlogskomedie Jojo Rabbit zij aan zij verschenen met de Nederlandse oorlogsklassieker Zwartboek en is ook de gloednieuwe film Greenland met Gerard Butler te bekijken. Ten slotte is sinds zondag 15 november 2020 de film The Invisible Man uit 2020 te zien op de streamingdienst. Meer informatie en de trailer vind je hieronder.

Verhaal

Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn.

Trailer


Details van de film

Titel: The Invisible Man
Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Drama, Horror, Mystery
Duur: 2 uur en 4 minuten
Directors: Leigh Whannell
Schrijvers: Leigh Whannell (screenplay), Leigh Whannell (screen story)
Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer
IMDb: 7.1 uit 149.073 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over de film The Invisible Man op Amazon Prime Video