Invincible seizoen 3 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Met een 8.9 uit 30.000 stemmen op IMDb was Invincible na het eerste seizoen al een waar kijkcijferkanon te noemen. Direct werd bekendgemaakt dat de serie zou worden verlengd met een tweede en derde seizoen. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Invincible seizoen 3 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Invincible over?

Invincible is een volwassen geanimeerde superhelden serie die draait om de zeventien-jarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is – behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld van de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als het lijkt.

Titel: Invincible
Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Animatie, Actie, Avontuur
Duur: 3 seizoenen
Makers: Robert Kirkman, Robert Kirkman, Ryan Ottley
Cast: Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh
IMDb: 8.9 uit 30.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt Invincible seizoen 3 op Amazon Prime Video?

Vlak voordat de laatste aflevering van seizoen 1 op Amazon Prime Video werd gelanceerd, werd bekendgemaakt dat Robert Kirkman’s (The Walking Dead), volwassen animatieserie Invincible is verlengd voor een tweede en derde seizoen. Seizoen twee en drie zullen exclusief te zien zijn op Amazon Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

“Ik ben Amazon enorm dankbaar voor de steun en toewijding die ze achter Invincible hebben gezet,” zei Kirkman. “Het stripboek is echt een liefdesbrief aan het genre waar Cory Walker en ik van houden en mee zijn opgegroeid. Het is een dankbare reis geweest om onze personages opnieuw tot leven te zien komen via de animatieserie. We zijn meer dan enthousiast om dit verhaal nog ten minste twee seizoenen voort te zetten.”

“Invincible is een geslaagd voorbeeld van hoe een frisse en scherpe benadering van het superhelden genre kan aanslaan bij het wereldwijde publiek en we zijn zo blij dat Invincible, een van onze vroegste investeringen in het volwassen animatie genre, precies dat heeft bereikt”, zegt Vernon Sanders, Co-Head of Television bij Amazon Studios. “Robert’s onverbloemde manier van vertellen in combinatie met een eersteklas voice cast heeft de stoutste verwachtingen van fans waargemaakt en we zijn blij dat we ze nog meer Invincible kunnen geven.”

→ Vergelijkbare series met Invincible vind je hier 🍿

Komt er een Invincible seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is helaas nog niet bekend of er ook een vierde seizoen van de animatieserie Invincible zal worden geproduceerd. Zodra we meer weten, zal het nieuws bekendgemaakt worden via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er al van Invincible seizoen 3?

Er is jammer genoeg nog geen trailer van het derde seizoen van Invincible, maar wel kun je alvast genieten van de beelden van seizoen 1.