Bikkelharde Nederlandse actiefilm van ‘Mocro Maffia’-maker nu te streamen

Als uit het niets Curaçao en Aruba aangevallen worden, moet een handjevol mariniers ervoor zorgen dat de veiligheid hersteld wordt. Ze raken verzeild in levensgevaarlijke situaties. Dit is het verhaal van de Nederlandse actiefilm Invasie. Heb je hem gemist op het witte doek? Niet getreurd, want vanaf vandaag kun je hem streamen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit kun je verwachten van ‘Invasie’

De regisseur van de succesvolle series Mocro Maffia en Het Gouden Uur, Bobby Boermans, heeft zich nu gestort op een Nederlandse actiethriller en dat is Invasie geworden. Deze film speelt zich af op Curaçao en Aruba. Als deze twee landen uit het niets worden aangevallen door een dictatoriaal buurland, is bijna niemand zijn leven meer zeker. Zo is er een Nederlandse ambassadeur die vastzit in vijandelijk gebied en ligt een van de kazernes onder vuur. Drie jonge mariniers kunnen het verschil maken.

Voor deze film is een flinke lijst aan bekende Nederlandse acteurs verzameld. Zo zie je onder meer Fedja van Huêt, Gijs Scholten van Aschat en Gijs Blom terug. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer.

‘Invasie’ is nu te streamen

Op 11 april verscheen Invasie op het witte doek en dat betekent dat hij razendsnel naar het kleine scherm is gekomen. Pathé Thuis voegde de actiefilm op donderdag 13 juni toe aan het aanbod. Je kunt hem nu kopen én huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Invasie en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Vanuit het niets worden Curaçao en Aruba aangevallen door een dictatoriaal buurland. Politiek Den Haag is verbijsterd. Wanneer het conflict in snel tempo escaleert, moeten drie jonge mariniers het verschil zien te maken. Al snel ligt ook de kazerne op Aruba onder vuur en gaat het luchtruim op slot, terwijl de Nederlandse ambassadeur nog geëvacueerd moet worden uit vijandelijk gebied. De reddingsmissie van de kersverse mariniers wordt daardoor een race tegen de klok.

TitelInvasie
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 31 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurBobby Boermans
CastTarikh Janssen, Gijs Blom, Gijs Scholten van Aschat, Fedja van Huêt, Ortál Vriend, Jasha Rudge

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.