Avontuurlijke dramafilm ‘Into the Wild’ (2007) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de avontuurlijke dramafilm Into the Wild uit 2007 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Into the Wild is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Viaplay, HBO Max of Videoland, maar wel op Cinetree.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Into the Wild (2007) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de wielerfilm The Program uit 2015 nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 29 van 2022 is Into the Wild de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Sean Penn en heeft in de cast sterren als Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt en Jena Malone. Deze week is Into the Wild maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 25 juli 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen. 👉 Ga direct naar Into the Wild op Pathé Thuis.

Verhaal, details en trailer van ‘Into the Wild’ (film, 2007)

De pas afgestudeerde Christopher laat zijn familie en veelbelovende toekomst achter zich, op zoek naar avontuur. Zonder bezittingen, weg van de valkuilen van de moderne wereld, probeert hij zijn weg te vinden in de wildernis van Alaska.

TitelInto the Wild
SoortFilm
Jaar2007
TaalEngels
Duur2 uur en 28 minuten
CategorieAvontuur, Drama, Biografie
IMDb8,1 uit 616.000 stemmen
RegisseurSean Penn
CastEmile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Into the Wild uit 2007, die normaal gesproken tegen een huurprijs van €3,99 (HD) / €2,99 (SD) en koopprijs van €5,99 (HD) / €5,99 (SD) op de streamingdienst te zien is. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis