Wanneer komt Into The Night seizoen 3 op Netflix?

De allereerste volledige Belgische Netflix Original-serie, Into The Night, werd ontzettend goed ontvangen. Daarom zijn de passagiers van Flight 21 teruggekeerd door een tweede deel van de serie in september 2021, maar nu is de vraag of er nog een volgend seizoen komt. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Into The Night seizoen 3 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Into The Night over?

Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.

Soort: Serie
Jaar: 2020
Taal: Nederlands
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Drama, Sci-Fi, Thriller
IMDb: 7,1 uit 21.000 stemmen
Makers: Jason George
Cast: Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Stefano Cassetti
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Into The Night seizoen 3 op Netflix Nederland?

De vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen, wordt meestal enkele maanden na de lancering beantwoord. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. Momenteel weten we helaas nog niets met zekerheid te zeggen over een mogelijk derde seizoen van Into The Night.

→ Vergelijkbare series met Into The Night vind je hier 🍿

Komt er een Into The Night seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er deel 4 van de serie komt, omdat ook nog niet bekend is of er een derde seizoen zal volgen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Into The Night seizoen 3?

Hieronder is bij gebrek aan beelden van een mogelijk derde seizoen wel de trailer van deel 2 te zien, zodat je alvast in de stemming kunt komen voor (hopelijk) meer afleveringen van de Belgische serie.