Video | Interview: hoe is het nu met de slachtoffers van ‘The Tinder Swindler’?

Begin deze maand verscheen de opzienbarende documentaire The Tinder Swindler van de makers van The Imposter en Don’t F**k with Cats op Netflix. We maken hierin kennis met het bizarre verhaal van slachtoffers die de ware identiteit van hun oplichter onthullen, terwijl ze vechten voor gerechtigheid. In de bovenstaande video interviewt Nieuwskamer de slachtoffers Pernilla en Cecilie.

Verhaal: hier gaat ‘The Tinder Swindler’ over

Swipe, swipe, swipe… Het vinden van de ware liefde online blijkt nog altijd een lastige opgave te zijn. Cecilie kan het bijna niet geloven wanneer ze met een knappe billionaire playboy matcht, die ook nog eens de man van haar dromen lijkt te zijn. Maar haar sprookje verandert al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze ontdekt dat de internationale zakenman niet is wie hij beweert te zijn. Op dat moment is het reeds te laat en heeft hij alles al van haar afgenomen. Maar waar het sprookje eindigt, begint de wraak thriller. Cecilie gaat op zoek naar zijn andere slachtoffers, zodat ze er met vereende krachten voor kunnen zorgen dat de Tinder Swindler eindelijk zijn verdiende match krijgt.

De serie wordt ontzettend goed bekeken en staat sinds de release constant erg hoog in de Top 10 van populairste films en series op Netflix.


Beeld: Nieuwskamer
Synopsis: Netflix