Interview koningin Máxima 50 jaar met Matthijs van Nieuwkerk gemist? Online terugkijken doe je zo!

Koningin Máxima is 50 jaar geworden. Ter gelegenheid van deze mooie gebeurtenis spreekt televisiepresentator Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima over het leven, de liefde en het werk. Heb je het interview Koningin Máxima 50 jaar gemist? Geen probleem, want je kunt het hele interview gelukkig online terugkijken. Daar hoef je niet eens een televisie voor in de buurt te hebben. Zowel de eerste vier afleveringen als de extra online aflevering (#5) zijn gratis te bekijken. In dit artikel vind je hoe je vanuit Nederland of het buitenland het interview kunt streamen of later terug kunt kijken.

Online het interview ‘Koningin Máxima 50 jaar’ kijken vanuit Nederland

Inmiddels nemen steeds minder abonnees ook daadwerkelijk TV af, omdat het elke dag gebruikelijker wordt om online naar je favoriete uitzendingen te kijken. De ene aanbieder zorgt ervoor dat er een goede online kijkomgeving is, de andere heeft dit minder hoog in de lijst van focuspunten staan. De streamingdienst NLZIET is een samenwerking van de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV, waardoor je naar allerlei televisiekanalen online kunt kijken. Je kunt dit een maand lang gratis uitproberen.

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is het interview ‘Koningin Máxima 50 jaar’ online terug te kijken. Ga direct naar het interview ‘Koningin Máxima 50 jaar’ op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

Het interview zal niet te zien zijn in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video en is daarnaast ook niet op de Nederlandse streamingdienst Videoland te bekijken. Wel kun je hier via de website van de NPO naar de docu kijken en is het dus ook mogelijk om dit te doen via NLZIET. Via de onderstaande groene knop kun je direct een (gratis proef)abonnement op NLZIET nemen.

Vanuit het buitenland met een VPN naar het interview met koningin Máxima en Matthijs van Nieuwkerk kijken

Woon je in het buitenland of ben je er tijdelijk en zou je graag naar het interview ‘Koningin Máxima 50 jaar’ kijken? Dan kan het zijn dat de uitzending door geografische restricties niet toegankelijk is voor jou. Dat is natuurlijk balen, maar gelukkig is het heel eenvoudig te verhelpen met een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network)—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programmaatje wat je op je computer installeert dat ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van het interview ‘Koningin Máxima 50 jaar’ vanuit de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN voor maar €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar het interview ‘Koningin Máxima 50 jaar’ bij NLZIET of bij NPO Start en begin met kijken! 🍿

Waar gaat het interview over?

Matthijs van Nieuwkerk spreekt met koningin Máxima over het leven, de liefde en het werk, ter gelegenheid van haar vijftigste verjaardag.


Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.