Waar kun je het interview ‘Max Verstappen: Near Perfect’ (2023) online kijken?

Veel Formule 1-liefhebbers vragen zich af hoe ze het interview van Max Verstappen met de titel Max Verstappen: Near Perfect (2023) online kijken kunnen. In het interview blikt Max Verstappen zelf terug op zijn absurde Formule 1-seizoen. Hieronder geven wij aan aan of dit interview op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandSkyShowtimeHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het interview ‘Max Verstappen: Near Perfect’ (2023) online kijken?

Max Verstappen: Near Perfect ging op woensdag 6 december 2023 in première. In het uitgebreide interview blikt Max Verstappen zelf terug op al zijn records en hoogtepunten uit het afgelopen Formule 1-seizoen. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van het interview per videodienst in Nederland.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Max Verstappen: Near Perfect bij Viaplay in Nederland. Het uitgebreide interview van Max Verstappen is hier op 6 december aan het aanbod toegevoegd.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Max Verstappen: Near Perfect helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je dit interview niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je dit interview met Max Verstappen jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video is het interview Max Verstappen: Near Perfect niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is het interview nu niet te vinden.

Streaming informatie over het interview

Max Verstappen was wederom een klasse apart tijdens het Formule 1-seizoen 2023. Hij schreef geschiedenis en claimde zijn derde opeenvolgende wereldkampioenschap. In dit interview blikt Verstappen terug op een bijna perfect seizoen.

TitelMax Verstappen: Near Perfect
Jaar2023
SoortInterview
Duur1 aflevering
TaalNederlands, Engels
CategorieSport

Synopsis: Viaplay

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.