Interstellar op Netflix Nederland | Film online kijken?

Komt Interstellar (2014) op Netflix?

De film Interstellar uit 2014 maakte veel positieve reacties los toen hij uitkwam. De veelgestelde vraag is dan ook: wanneer komt Interstellar op Netflix? Hier is helaas nog niets over duidelijk gemaakt. Er zijn ook nog geen aanwijzingen dat de populaire film binnenkort zal verschijnen op de Nederlandse Netflix, maar je kunt hem altijd op deze manier aanvragen bij Netflix Nederland.

→ Gelukkig kun je de film wel nu al direct bekijken via Pathé Thuis, is hij hier los verkrijgbaar en is hij te streamen via Ziggo On Demand.

Interstellar Verhaal

In de toekomst van de aarde zijn er twee grote gevaren die de planeet langzaam onbewoonbaar maken: een wereldwijde sterfte van gewassen en een tweede zogeheten Dust Bowl. Professor Brand (Michael Cain) is een briljante NASA natuurkundige die werkt aan plannen om de mensheid te redden door de volledige populatie van de aarde naar een nieuwe dimensie te transporteren via een wormgat. Eerst moet Brand voormalig NASA piloot Cooper (Matthew McConaughey) en een team onderzoekers door het wormgat en de melkweg sturen om uit te vinden welke van de drie planeten het nieuwe thuis van de mensheid kan worden.

Interstellar krijgt op IMDb een 8.6 uit 10 punten. De volledige film kun je hier vinden.

Trailer

Wanneer komt Interstellar op Netflix Nederland?

De vraag blijft: wanneer komt Interstellar op Netflix? Helaas is dat nog niet bekend. Het lijkt erop dat Interstellar niet binnen korte tijd Netflix aanbod wordt gezien de recente release van de populaire film. Wil je toch Interstellar kijken? Je kunt hem aanvragen bij Netflix Nederland en je kunt de hele film hier vinden.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.