Interstellar (2014) staat nu op Netflix

Wat een feest! Er komen heel wat nieuwe films en series op Netflix Nederland in augustus 2020, maar één titel springt er overtuigend bovenuit. De extreem populaire film Interstellar uit 2014 wist op IMDb een 8.6 uit ruim 1.4 miljoen (1) stemmen te behalen en komt op 1 1 augustus 2020 naar Netflix!

Interstellar (2014) op Netflix Nederland

Niet alleen de beelden uit Interstellar zijn oogstrelend, maar ook met sterren als Matthew McConaughey en Anne Hathaway is deze film een waar genot om naar te kijken. Daarnaast zet de verhaallijn je enorm aan het denken. De film werd dan ook met een Oscar beloond en is wereldwijd enorm vaak bekeken. Nu is bekend dat de bijna 3 uur durende film binnenkort ook naar het Netflix aanbod in ons eigen Holland komt. Lees hieronder het verhaal en kijk alvast de trailer. Wij wensen je voor 1 augustus heel veel kijkplezier!

Verhaal

De toekomst van de aarde is bezaaid met rampen, hongersnood en droogte. Er is maar één manier om het voortbestaan van de mensheid te verzekeren: Interstellaire reizen. Een nieuw ontdekt wormgat in de verre uithoeken van ons zonnestelsel laat een team van astronauten toe om te gaan waar geen mens eerder is geweest, een planeet die misschien de juiste omgeving heeft om menselijk leven in stand te houden.

Trailer

Bekijk nu de trailer van de film uit 2014, die welgeteld 29 miljoen keer bekeken is via YouTube.


Details van de film

Titel: Interstellar
Soort: Film
Jaar: 2014
Duur: 2 uur en 49 minuten
Categorie: Avontuur, Drama, Science-Fiction
IMDb: 8.6 uit 1,434,362 stemmen
Regisseur: Christopher Nolan
Schrijvers: Jonathan Nolan, Christopher Nolan
Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.