Inter Miami – Charlotte: live kijken op tv en online | 12 augustus 2023 | Leagues Cup

Elk jaar wordt de Leagues Cup georganiseerd tussen clubs uit de Amerikaanse MLS en de Mexicaanse Liga MX en inmiddels zijn we bij de kwartfinale beland met de club van de levende legende Lionel Messi nog in de race. Benieuwd wanneer en waar je Inter Miami CF – Charlotte FC kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op zaterdag 12 augustus 2023 om 02:30 uur Nederlandse tijd in het Lockhart Stadium in Fort Lauderdale (Florida, Verenigde Staten). Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Inter Miami FC – Charlotte FC online kijken: live stream op zaterdag 12 augustus 2023 om 02:30 uur

De kwartfinale van de Noord-Amerikaanse Leagues Cup is aangebroken en in 2023 worden de uitzendingen door Apple TV+ verzorgd. Zo ook de match tussen het team uit Miami (Florida, USA) en de tegenstanders uit Charlotte (North Carolina, USA) wordt zaterdag om 02:30 uur Nederlandse tijd.

Momenteel is het mogelijk om de MLS Season Pass er aan te schaffen voor €14,99 per maand of voor €49 in één keer voor de rest van seizoen 2023. Als je eerst een normaal lidmaatschap bij Apple TV+ neemt, dan bespaar je overigens flink. De prijs per maand gaat naar beneden met 2 euro naar €12,99 p/m en de MLS Season Pass-prijs voor een heel seizoen gaat dan van €99 naar slechts €39. Je kunt de wedstrijd overigens via de app kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

Apple TV+➡️ Ga meteen naar Inter Miami CF – Charlotte FC bij Apple TV+. Hier is de wedstrijd in Nederland te zien en deze streamingdienst heeft de uitzendrechten van de MLS nog zeker tot 2032 in handen. Je kunt nu 7 dagen gratis Apple TV+ proberen.
⛔️ ESPNBij ESPN kijk je onder andere naar voetbalwedstrijden uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, maar matches uit de MLS stream je er momenteel niet.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de Amerikaanse competities er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van het Amerikaanse voetbal worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
LIONEL MESSI HAT TRICK ⁉️ Expectations for Inter Miami vs. Charlotte FC | SportsCenter

Opstellingen van Inter Miami en Charlotte tijdens deze wedstrijd in de Leagues Cup van Noord-Amerika

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze kwartfinale in de Leagues Cup. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Inter Miami CF vs. Charlotte FC staat zaterdag om 02:30 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Inter Miami CF: nog niet bekend

🔵 Opstelling Charlotte FC: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Inter Miami CF vs. Charlotte FC

Heb je de partij afgelopen zaterdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Inter Miami – Charlotte terecht bij Apple TV+ met een MLS Season Pass. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tussen de teams uit Florida en North Carolina terug te kijken. Je kun hiervoor de app openen, ‘MLS Season Pass’ selecteren en vervolgens de wedstrijd zoeken waarvan je de herhaling wilt bekijken. Als je de wedstrijd selecteerd en na het omlaag scrollen op ‘Kijkopties’ klikt, kun je bij ‘Versies’ een beschikbare variant selecteren om daarna direct te beginnen met kijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien op het videosysteem van Apple door in de MLS Season Pass-omgeving naar beneden te scrollen naar ‘Eerdere wedstrijden’. Selecteer vervolgens je match en klik op ‘Bekijk samenvatting’ om te beginnen met streamen. Daarnaast kun je ook checken of er op YouTube beelden van een samenvatting staan door ‘Inter Miami Charlotte wedstrijd 12 augustus 2023 Leagues Cup’ in de zoekbalk in te tikken.

Alle wedstrijden van de MLS in 2023 op tv en online kijken met een live stream

Alle uitzendingen van de Major League Soccer (MLS) volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een abonnement op Apple TV+. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Van de laatstgenoemde continentale competities kijk je een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders. ESPN abonnement vertoont via zijn vier tv-zenders onder andere de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en nog veel meer sport.